fbpx
Начало » Конкурси и стипендии » Първият международен конкурс за модни дизайнери „IDEAMODA“

Първият международен конкурс за модни дизайнери „IDEAMODA“

В търсене на най-иновативните модни колекции по света и у нас

 

Нов български университет и Balkan Fashion Week организират за първа година конкурс за млади модни дизайнери „IDEAMODA“. От 25.06.2018 г. формата за кандидатстване е отворена за всички готови да се впуснат в предизвикателството. Конкурсът тества креативността на съвременните творци и има за цел да открие най-добрия сред тях.

Всеки, който желае да участва, трябва да отговаря на следните критерии: да бъде студент по мода последна година бакалавър или магистър, или млад дизайнер (до 35 години), който работи по собствена или друга марка.

Участниците ще бъдат оценявани от жури съставено от модни дизайнери, стилисти, журналисти, модни фотографи и други. Ейдриън Робъртс, Веселин Йорданов, Сандра Клинчева са част от експертите, които ще следят колекциите на дизайнерите да бъдат креативни, да носят съвременен дух, да са иновативни и приложими.

Мисията на организаторите е да подкрепя усилията на младите дизайнери в бъдещото им развитие. Наградите са в размер на 2000 лв. и участие в следващото издание на Balkan Fashion Week, магистратура по мода в Нов български университет и мултифункционална шевна машина.

Срокът за кандидатствае е до 20 декември 2018 г.

Допълнителна информация за конкурса, регламента и формата за кандидатстване може да намерите на следния линк.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top