fbpx
Начало » Бакалавър » Study in Italy: По стъпките на именитите дизайнери и иноватори

Study in Italy: По стъпките на именитите дизайнери и иноватори

  • netpro
  • 24 мар. 2016
  •  Коментарите са изключени за Study in Italy: По стъпките на именитите дизайнери и иноватори
Main Building Politecnico di Milano

За седма поредна година Politecnico di Milano кани всички архитекти, дизайнери, инженери и студенти в технически специалности, които искат да продължат обучението си в магистърска програма, на информационни срещи на 5 април във Варна и на 6 април в София.

Присъствието на събитието е безплатно. Можете да направите предварителна регистрация ТУК.

Със своите 40 000 студенти, Politecnico di Milano е най-голямото учебно заведение за инженери, архитекти и индустриални дизайнери в Италия. Сред неговите именити възпитаници са световно известният моден дизайнер Джан Франко ФЕРЕ, изобретателят на хеликоптера Енрико ФОРЛАНИНИ и основателят на популярната италианска компания за автомобилни гуми Джовани Батиста ПИРЕЛИ. Преподавателски колектив през годините включва лауреата на Нобеловата награда за химия от 1963 г. Джулио НАТА.

Politecnico di Milano има близо 150-годишна история и е един от най-реномираните технически университети в света, първи в Италия и измежду най-добрите 10 в Европа (QS World University Rankings). Университетът предлага множество магистратури в областта на архитектурата и строителството, инженерните науки и дизайна. Всяка година около 78% от новите дизайнери, 29% от новите архитекти и 19 % от новите инженери в Италия придобиват своята диплома именно в него.

Таксите в държавниte университети в Италия, какъвто е и Politecnico di Milano, се определят на база семейни доходи. Учебната такса за една академична година в Politecnico di Milano е между EUR 900 и EUR 3500, като има възможност да се кандидатства и за стипедии. Те могат да бъдат пълни, които покриват таксата за обучение и разходите по настаняване, или частични.

Информационните срещи на Politecnico di Milano ще се проведат по следния график.

Варна – 5 април, 18:30 часа, хотел “Голдън тюлип

София – 6 април, 18:30 часа, хотел “Маринела” (бивш “Кемпински”) 

Присъствието на събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация тук.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top