fbpx
Начало » България » SOS Детски селища България и Sofia Ring Mall стартират благотворителна кампания

SOS Детски селища България и Sofia Ring Mall стартират благотворителна кампания

  • netpro
  • 04 дек. 2015
  •  Коментарите са изключени за SOS Детски селища България и Sofia Ring Mall стартират благотворителна кампания
Children-school

SOS Детски селища България и Sofia Ring Mall стартират „Сбъдни мечтата ми – нарисувай и дари картичка за SOS Детски селища“ – поредица от инициативи, които ще се случват в периода от 6 до 23 декември в Sofia Ring Mall. През тези 18 дни софийският мол ще осигури пространство за сбъдване на детските мечти – мечтите на деца, които искат да помогнат на други деца, които мечтаят за обич и семейство.

Посетителите на Sofia Ring Mall ще видят в какво се превръщат мечтите, когато деца помагат на деца. Всеки делничен ден в този период класове от различни софийски училища ще рисуват в мола своите мечти върху предварително отпечатани картички, които после ще изложат на специална стена на мечтите, предоставена от Sofia Ring Mall. Всеки желаещ да получи картичка от стената на мечтите може да го стори срещу символична сума по свое желание, която ще остави в касичка на SOS Детски селища България. През почивните дни в мола децата ги очакват вдъхновяващи концерти, които ще бъдат изненада

Като най-голямата частна международна организация за закрила и работа с деца, SOS Детски селища осигурява възможно най-качествени грижи и подхожда с уважение и обич към всяко едно дете. В продължение на четвърт век Сдружението в България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца и такива, които са в риск да бъдат разделени от своите родители. Чрез своите интегрирани програми „SOS Детско селище“ в двете локации София-Перник и В.Търново-Габрово-Трявна Организацията предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството. 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top