fbpx
Начало » България » БЕЗПЛАТЕН СПРАВОЧНИК ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ 2021Г.

БЕЗПЛАТЕН СПРАВОЧНИК ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ 2021Г.

  • myotova
  • 06 юли 2021
  •  Коментарите са изключени за БЕЗПЛАТЕН СПРАВОЧНИК ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ 2021Г.
school guide 2021

За седма поредна година екипът на сп. „Образование и специализация в чужбина” и Маркет Тренд ЕООД  публикуват своя Справочник за средно образование и езиково обучение.

Проектът е реализиран със съдействието на учители, директори, родители и консултанти предоставя полезна информация и съвети относно естеството, спецификата и целите на гимназиалното образование в средните училища.

Тази година Справочникът за средно образование и езиково обучение има специален дизайн и е разделен на две части. В едната част ще може да намерите информация за българската образователна система от 1-ви до 12-ти клас, ще се потопите в класация на държавните и частни училища в България, както и ще разберете за интерактивни и иновативни методи за обучение.

Във втората част ще разберете за всички възможности за продължаване на средно образование в някои от най-популярните чуждестранни дестинации за образование на деца. Сред тях са: Великобритания, Германия, Австрия, Гърция, Франция, Испания, Италия, Швейцария, Канада и САЩ.

Пълната версия на изданието може да свалите ТУК!

Средно образование в България и чужбина:

School_guide_2021_WEB

Справочникът Средно образование в България; Езиково обучение и езикови ваканции можете да изтеглите оттук

Издател е „Маркет Тренд“ ЕООД.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top