fbpx
Начало » България » Участниците в Next Generation MBA научиха какво отличава бизнес лидерите от ново поколение

Участниците в Next Generation MBA научиха какво отличава бизнес лидерите от ново поколение

  • netpro
  • 14 апр. 2016
  •  Коментарите са изключени за Участниците в Next Generation MBA научиха какво отличава бизнес лидерите от ново поколение

В рамките на пролетното издание на Next Generation MBA Class 3 гостите се запознаха с миналогодишния финалист в конкурса Next Generation 2015 – вицепрезидентът на софтуерната компания MentorMate Стефан Цанев. Той сподели своето тълкуване за Next Generation фактора или онази комбинация от качества, знания и умения, които отличават бизнес лидерите от ново поколение. Също така даде своите съвети за това как да отключите този фактор у себе си.

Във втората част на събитието се пресъздаде усещането за MBA атмосфера благодарение на гост-лектора д-р Николаос Димитриадис, който е директор развитие на City College – международния факултет на University of Sheffield и регионален директор на факултета за Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина.

Темата на неговата лекция беше Brain-Friendly Communications: How to Talk Directly to Brains and Influence People’s Behavior. В нея той даде практични съвети как да подобрите комуникацията си с хората, с които общувате, така че да постигнете повече в преговорите, лидерството, маркетинга и продажбите. А дори и в личните си контакти.

Източник: Karieri.bg

Снимки: Цветелина Белутова

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top