fbpx
Начало » Новини » HackConf ще мотивира следващо поколение програмисти

HackConf ще мотивира следващо поколение програмисти

  • netpro
  • 16 сеп. 2016
  •  Коментарите са изключени за HackConf ще мотивира следващо поколение програмисти
LogoHackConf 2016

Тази есен на 15-16 октомври в зала 3 на НДК за втора поредна година ще се проведе HackConf ­ технологична и мотивационна конференция, организирана от HackBulgaria. Изданието през 2016 г. ще разшири програмата на конференцията и ще се фокусира на прагматичната тема “Как да станем по­добри програмисти и ИТ специалисти?”. Събитието е ориентирано към млади или опитни разработчици, ученици, студенти и любители от цялата страна.

 

„Мотивацията е движеща сила, но освен нея е много важно човек да се развива и да учи постоянно, особено ако иска да гради кариера в сектор като информационните технологии”, споделя Радослав Георгиев, основател на HackBulgaria. „Ние твърдо вярваме, че хората трябва непрекъснато да се учат как да бъдат по­добри в своето начинание и затова смятаме, че темата на HackConf 2016 е едно естествено продължение на постигнатото в миналогодишното издание”, допълни той.

 

Основна цел на събитието тази година е да предостави възможност на младите програмисти да черпят знания и опит от някои от най-добрите разработчици в ИТ сектора. По време на конференцията участниците ще имат възможност да посетят 14 интересни лекции, като всеки от тях ще може да се включи и в работилниците, предвидени в течение на двата конферентни дни.  

 

Конференцията е безплатна, но изисква предварително запазване на билет, което може да бъде направено на http://hackconf.bg/.

 

HackConf2015 беше първата мотивационна конференция за ИТ образование, организирана от HackBulgaria. Целта на събитието беше да вдъхнови и ориентира всички млади хора, които са започнали или тепърва започват своето развитие в ИТ сектора. Първото издание на конференцията събра над 1300 посетители ­ главно ученици и студенти от 15 български града, които намериха своята насока и решителност за първите си стъпки в ИТ индустрията. Най-добрите моменти от HackConf2015 може да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=FmSY9GMz12E

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top