fbpx
Начало » Бакалавър » Astrum Colleges

Astrum Colleges

Astrum Education е базирана в Лондон група от колежите с дългогодишен опит в успеха. От 1952 година насам, нашите училища специализират в предоставянето на висококачествено образование , съобразено с нуждите на всеки отделен ученик. Над 75 % от учениците са британци и над 50 % от нашите ученици са приети в топ 25 университетите във Великобритания и в чужбина , включително Оксфорд , Кеймбридж , MIT , LSE , UCL и Кралския колеж в Лондон

Chelsea Independent College

Разположен в оживения и космополитен Фулъм , в близост до площад Слоун и Найтсбридж. Висококвалифицираният преподавателски персонал на Chelsea Independent College вдъхновява учениците си да постигнат високи академични постижения в академичната и все пак неформална обстановка.

Duff Miller

Разположен в Южен Кенсингтън от 1952 г. насам , в непосредствена близост до Националния исторически музей и Кралския колеж в Лондон. Известнен със своята медицинска програма е класирал над 100 студенти в медицински специалности през последните пет години.

Lansdowne

Намирайки се в близост доо Кенсингтън Гардънс и Хайд парк , Lansdowne College е начален тласък за студенти в най-конкурентните специалности в най-търсените университети от 1976 г. насам.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top