fbpx
Начало » България » С „Beautiful Mess“ атакуваме Евровизия 2017-а

С „Beautiful Mess“ атакуваме Евровизия 2017-а

  • netpro
  • 17 мар. 2017
  •  Коментарите са изключени за С „Beautiful Mess“ атакуваме Евровизия 2017-а
655-402-sled-uspeshnata-interpretaciia-na-bolkata-ot-liavo-kristian-kostov-beshe

Младият музикален идол Кристиан Костов е българският участник в тазгодишното издание на „Евровизия 2017“, съобщиха от БНТ. Той ще стъпи за първи път на сцената на конкурса през май в украинската столица Киев.

Според предварително изтегления жребий, България е във втория полуфинал на музикалното състезание, който ще започне в 22:00 ч. българско време на 11 май. Тогава за българския представител ще могат да гласуват зрителите и журитата на 21 държави – Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Русия, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватия, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия и Ирландия.

„Това е най-големият и вълнуващ подарък, който можех да получа два дни, преди да навърша 17 г. Новината, че съм избран да представя България на тази престижна сцена, ме кара да се чувствам безкрайно щастлив, но и отговорен пред всички българи. От избраните участници досега, се очертава да съм най-младият, което ми се случва често. Но точно това ме мотивира да покажа, че е важно колко е голямо сърцето, таланта и вдъхновението“, сподели Кристиан Костов.

Песента, която той ще представи, се казва Beautiful Mess.

Кристиан Костов е познат на българската публика като изпълнител на едни от най-големите поп-хитове у нас през последните няколко месеца и финалист от четвъртия сезон на X-factor. 

Дебютният му сингъл „Не си за мен“ оглави националната класация на най-излъчваните български песни в ефир за две седмици, а песента на Павел и Венци Венц с негово участие, „Вдигам Level“, беше лидер в официалната класация 14 поредни седмици.

Източник: www.vesti.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top