fbpx
Начало » Бакалавър » Представители на Норвежкото бизнес училище пристигат на работно посещение във Варненския свободен университет

Представители на Норвежкото бизнес училище пристигат на работно посещение във Варненския свободен университет

  • netpro
  • 21 мар. 2017
  •  Коментарите са изключени за Представители на Норвежкото бизнес училище пристигат на работно посещение във Варненския свободен университет
vsu-panorama

На 22 март (сряда) представители на Норвежкото бизнес училище (BI Norwegian Business School) ще проведат поредица от работни срещи във Варненския свободен университет.

Посещението е свързано със старта на двете нови образователни българо-норвежки програми на ВСУ в партньорство с Норвежкото бизнес училище. Обучението в двете бакалавърски програми „Международни отношения“ и „Финанси и счетоводство“ е изцяло на английски език, като в рамките на четвъртата година от него студентите ще имат възможността да се обучават в Норвегия. За обучение в програмите е създаден международен екип от преподаватели и експерти, а студентите ще получат две дипломи.

Като част от екипа на програмите във Варненския свободен университет пристигат г-жа Ида-Катрин Йоргенсен, г-жа Лисе Гротенберг и г-н Файте ван Дайк. Те ще се срещнат с академичното ръководство на Варненския свободен университет и ще проведат поредица от работни срещи с българските си колеги от екипа на двете програми.

Първата от тях с академичния екип ще започне на 22  март от 10:30 ч. в Заседателната зала на ВСУ.

 

За 14:30 ч. е планирана срещата с административния екип, а час по-късно българските и норвежките преподаватели и експерти ще се срещнат и със студенти. Приемът в новите програми вече е в ход. Заместник-ректорът на Варненския свободен университет по международна дейност, проекти и технологично развитие проф. д-р Теодора Бакърджиева определи реализирането им като мост между две образователни системи.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top