fbpx
Начало » България » „Академия за новите бизнес лидери“ ще се проведе във ВУЗФ

„Академия за новите бизнес лидери“ ще се проведе във ВУЗФ

  • netpro
  • 15 окт. 2015
  •  Коментарите са изключени за „Академия за новите бизнес лидери“ ще се проведе във ВУЗФ
business

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) започна нов проект, наречен „Академия за новите бизнес лидери“, чиято основна цел е да мотивира и развие у младите хора качества и умения, липсващи в лидерите на съвременния бизнес. Чрез серия от последователни срещи с изявени лидери Академията ще помогне за професионалното и личностно ориентиране на участниците, както и ще допринесе за изграждането на бъдещите лидери на обществото.

В проекта могат да се включат всички желаещи ученици от 10, 11 и 12 клас, както и студенти от 1 и 2 курс. Участието е напълно безплатно за всички младежи, които вярват в своя потенциал и искат да разгърнат възможностите си. Първата безплатна лекция е на тема „Как да превърнем провалите в победи?“ и ще се проведе на 16 октомври от 9.30 ч. в сградата на ВУЗФ. За всички, които нямат възможност да присъстват, събитието ще бъде излъчено онлайн на адрес:  https://www.meetingburner.com/.

Академията „Новите бизнес лидери“ е платформа, която има за цел да даде необходимите знания и умения на младите хора, за да се превърнат те в бизнес и обществени лидери, които правят промени и постигат лични успехи. Проектът обединява успешни бизнес лидери, експерти по лидерство и образователни лидери, които искат да помогнат за създаването на силни и способни нови бизнес лидери.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top