fbpx
Начало » България » Харвардски курсове стартират в България

Харвардски курсове стартират в България

  • netpro
  • 04 окт. 2016
  •  Коментарите са изключени за Харвардски курсове стартират в България
12109325 872649076124183 5982652279673279636 n

Тази година е деветата, в която се организира курсът по икономическо развитие „Microeconomics of Competitiveness (MOC)” част от т.нар. „Харвардски курсове“.Началото му е на 11 октомври от 18:30 часа в зала „Америка за България“ на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и ще се провежда всеки вторник и четвъртък, а крайният срок за кандидатстване – 6 октомври.

Крайният срок за кандидатстване е 7 октомври 2016 г.

 

МОС представлява серия от лекции, в рамките на които участниците разглеждат реални казуси в областта на икономическия растеж и развитие. Лекциите се водят от българи завършили в Харвардския университет, които са и инициатори на програмата.

Учебните материали се базират на бизнес казусите, разработени и използвани в класа на проф. Майкъл Е. Портър в Harvard Business School. В допълнение, участниците развиват и собствени проекти с практическа насоченост към решаването на реални проблеми в българската икономика, като се срещат представители от бизнеса, браншови организации и университети.

Участниците получават и изключителен достъп до алумни организацията, която предоставя възможности за много контакти и развитие на общи бъдещи проекти.

 

Лекциите са изцяло на английски език и участието в тях е напълно безплатно. За да се включат, кандидатите трябва да изпратят следните документи на info@economicstrategy.org:

– есе на тема „What are your career aspirations? How will the CESC courses help you achieve them?”,

– автобиография

кратка академична справка на изучваните от тях предмети и оценките по тях.

 

 

Повече информация можете да намерите на следния адрес: www.economicstrategy.org/moc

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top