fbpx
Начало » Бакалавър » University of West London – най-добрият съвременен университет в Лондон според класацията на Guardian 2018

University of West London – най-добрият съвременен университет в Лондон според класацията на Guardian 2018

  • Ana Avtova
  • 17 окт. 2017
  •  Коментарите са изключени за University of West London – най-добрият съвременен университет в Лондон според класацията на Guardian 2018

Водещ в редица класации, University of West London е известен най-вече с това, че 97 % от студентите му си намират работа до 6 м. след завършването си.

 

University of West London  /UWL/ има репутация за висококачествено образование, тясно свързано със заетостта. Тя има за цел да вдъхнови своите студенти да станат иновативни професионалисти, като ги свърже с вълнуващи и платежоспособни работадели. Основан в сърцето на един от най-успешните бизнес региони в Обединеното кралство, UWL има висококвалифициран персонал с богат опит в съответните дисциплини и силни връзки с индустрията. Всичко, което прави университетът, е предназначено да подготви студентите с академични знания и практически умения, за да успеят в избраната от тях кариера.

Кампусът на UWL се намира в западната част на Лондон, който се смята за едно от най-желаните места за живеене в света. Налице е безплатен автобус, който свързва двата кампуса, Ealing и Brentford, за всички студенти, само на 10 минути разстояние един от друг. Двата района съчетават жизнена, космополитна атмосфера с просторни паркове и спокойни кафенета. Районът е безопасен, красив, мултикултурен и е близо до Летище Хийтроу и до центъра на Лондон.

В UWL са инвестирани над 50 милиона паунда в последните години. Към момента университетът разполага с най-съвременните учебни съоръжения, включително ремонтирана сграда на студентски съвет, музикални студия, аудитория, библиотека „Пол Хамлин“, ресторанти и кафенета.

UWL реализира едно от най-добрите нива на заетост в страната, като 97% от студентите работят в рамките на шест месеца след дипломирането си. Това са последните цифри според показателите за заетост, публикувани от Агенцията по статистика на висшето образование HESA през юли 2017. Кариерната услуга може да подпомогне студентите в планирането на професионалното им развитие, като им помогне да развият и подобрят уменията си за намиране на работа и да придобият съответните компетенции.

Университетът осигурява възможности за работа,както за настоящи студенти, така и за вече дипломирани. Основна дейност в тази посока е  ангажиране на работодатели и даване на информация и консултации на студентите, свързани с трудовата заетост, като използва голяма база от свободни работни места и контакти с работодатели, обхващащи всички сектори на заетостта. Студентите могат да се регистрират онлайн в Службата по заетостта и да получат информация за събития, свързани с работодателя, в университета. Според ръководството за Times Good Times / Good Times Good University Guide 2017, завършилите UWL имат по-високи средни начални заплати от завършилите други висши учебни заведения в Лондон.

2017 е особено успешна година за University of West London. В Националното проучване на студентите от 2017 г. той е признат за най-добрият модерен университет в Лондон за удовлетвореност на студентите и номер едно в Обединеното кралство за студентски глас. В три специалности, университетът бе класиран като водещ в Лондон за строително инженерство, право и счетоводство.

В Рамката за превъзходство в обучението през 2017 г. UWL получи сребърно отличие от Съвета за финансиране на висшето образование в Англия. Според панела представянето на UWL показа доказателства за:

  • Стратегически подход към практиките за разработване и оценка на дадения курс, които работодателите ценят високо и които се простират, предизвикват и подкрепят учениците
  • Внедрено високо качествено партньорско наставничество и целенасочени програми за финансова подкрепа за подкрепа на ангажираността на студентите
  • Инвестиране в модерни физически и дигитални ресурси, използвани от студентите за усъвършенстване на обучението, като те самите участват пълноценно в стратегическото проектиране на съоръженията в партньорство с университета
  • внедряване на разработки от водещи научни изследвания, стипендии или практики в рамките на академични програми
  • прилагане на институционална култура, която улеснява, признава и възнаграждава отличното обучение в университета.

Класацията на „Гардиън“ 2018 провъзгласи, че UWL е най-добрият съвременен университет в Лондон.

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top