fbpx
Начало » Бакалавър » St John College

St John College

 

Ние предлагаме традиционно британско образование , с IGCSEs (включително и трите науки ) и A Levels , но с много възможности да експериментирате и да опитате нови теми. Тази година ние въведохме Pre -A Level  курс, който се състои от IGCSE математика , две науки (физика и химия), английски като втори език и компютърни науки.

Много от нашите ученици прогресират до университети от Russell Group и през 2014 г. на трима ученици им бе предложено място в Оксфордския университет, едно от местата бе безусловно.

Ние имаме процъфтяваща пансионна общност и учениците от чужбина са добре дошли да се присъединят към нас. Повечето от нашите възпитаници в пансиона идват от британските семейства , много от тях от семейства на военнослужещи, но ние също така имаме ученици от широк кръг от страни – от Италия до Нигерия и от Китай до Америка – всички живеещи и раотещи заедно на английски език, но споделящи собствената си култура с ентусиазъм. Ние имаме добре квалифициран отдел за английски като допълнителен език, който осигурява допълнителни уроци и подготвя учениците за IELTS, най-важният изпит за кандидатстване за британските университети. Можем също така да помогне на тези, по-малко уверени в английския език чрез включването им в лятна езикова школа или чрез предприемане на подготивтелна година за подготовка за GCSE  и A Level  обучение.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top