fbpx
Начало » Бакалавър » Чететe годишния бакалавърски справочник НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО – Bachelor’s Degree Guide 2021

Чететe годишния бакалавърски справочник НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО – Bachelor’s Degree Guide 2021

  • Chris Vrajilov
  • 04 дек. 2020
  •  Коментарите са изключени за Чететe годишния бакалавърски справочник НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО – Bachelor’s Degree Guide 2021

За поредна година „Маркет Тренд“, издател на сп. Образование и специализация в чужбина, стартира разпространението на поредния брой на безплатния справочник за кандидат-студенти – Bachelor’s Degree Guide 2021 – 11-то издание.

Изданието е задължително четиво за всички онези ученици от последните класове, а и на техните родители, които са отправили поглед към чужбина за придобиване на бакалавърска степен. В справочника са представени сроковете, изискванията за прием и всичко, което трябва да знаете за най-популярните образователни дестинации: Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Испания, Италия, Кипър, Нидерландия, Финландия, Франция, Швейцария, Швеция, Шотландия, Канада, САЩ, Азия, Русия както и България. Това го превръща в безценен помощник за родители и ученици при вземането на едно от най-важните решения в живота – изборът на висше училище.

Справочникът съдържа информация за най-популярните специалности, както и актуални класации на най-добрите висши училища в съответните сфери. Българските университети са сравнени за всяка специалност според данни от рейтинговата система на Министерството на образованието и науката, а чуждестранните – в две отделни класации – за света и за Европа според QS World University Rankings.

Читателите ще могат да открият също така и календар на кандидат-студента, в който сме подготвили пълна информация от 9-ти до 12-ти клас какви стъпки е препоръчително да се предприемат, за бъдат могат бъдещите студенти да бъдат приети в желаното от тях учебно заведение. Представяме ви и пълна информация какво представлява степента „бакалавър“, както и една любопитка за петте неща, които университетът ще ви научи.

Новият справочник надгражда над предишните издания и с разширена информация за езиковите изпити и сертификати, необходими за кандидатстване в различните висши училища.

Бакалавърският справочник Bachelor’s Degree Guide 2021 се разпространява в печатен и в онлайн вариант на сайта StudyAbroad.bg. Печатното издание може да намерите в някои от големите книжарници в страната, училища и библиотеки, както и по време на различни форуми и събития в сферата на образованието.

Справочникът се подготвя от екипа на списание „Образование и специализация в чужбина“ – единственото издание в България, което отразява тази тематика. При работата по него са консултирани експерти, университетски преподаватели и български студенти в чужбина.

Пълното съдържание на справочника може да откриете по-долу:

Издател е „Маркет Тренд“ ЕООД.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top