fbpx
Начало » Бакалавър » Най-добрият многопрофилен университет в Холандия с презентация в София

Най-добрият многопрофилен университет в Холандия с презентация в София

  • Lyubina Panayotova
  • 02 окт. 2017
  •  Коментарите са изключени за Най-добрият многопрофилен университет в Холандия с презентация в София

Един от водещите университети в Холандия – Radboud University – пристига за среща с българските кандидат-студенти на 12 октомври от 18:30 ч. в Sense Hotel, София!

Институцията е най-големият реципиент на европейски субсидии за научни изследвания в Холандия и се гордее с факта, че четирима от министър предстедателите на страната са бивши възпитаници на учебното заведение.

Присъствието на събитието е безплатно с предварителна регистрация  ТУК.

Фактите:

– За шеста поредна година Radboud Univesrity е определен за „най-добър традиционен университет“ (Keuzegids Universiteiten)

– За седми път през последните осем години печели лидерската позиция за „най-добър многопрофилен университет“ в Холандия (Elsevier Magazine).

– 11 от магистърските му програми, сред които 7 на английски език, са признати за най-добри в съответната област (Elsevier Magazine)

– Департаментите по Рехабилитация и Здравеопазване попадат в ТОП 10 в света (CWUR).

Radboud University предлага все повече бакалавърски програми на английски език:

– Psychology

– Business Administration

– Economics

– International Business Communication

– Аrts and Culture Studies

– Artificial Intelligence

– Chemistry

– Molecular Life Sciences

Университетът въвежда три нови специалности със старт на обучение от 2018 г. – Computing Science, Biology, English Language & Culture.

Магистърските програми на английски език са над 30 и покриват широк периметър от научни сфери: Behavioural and Social Sciences, Business and Economics, Humanities, ICT, Language and Communication, Law, Medical Sciences, Geography, Planning and Environment, Public Administration and Political Science, Religion and Philosophy и Science.

Таксите за обучение в Холандия са регулирани от държавата, като за учебната 2018/19 г. ще бъдат около 2060 евро.

За да научите повече за Radboud Univesristy, заповядайте за среща с негов представител на 12 октомври от 18:30 часа в Sense Hotel (бул. Цар Освободител 16) с предварителна регистрация ТУК.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top