fbpx
Начало » Бакалавър » Американският университет трансформира ежегодната Международна седмица в поредица от онлайн събития

Американският университет трансформира ежегодната Международна седмица в поредица от онлайн събития

  • bobi
  • 05 мар. 2021
  •  Коментарите са изключени за Американският университет трансформира ежегодната Международна седмица в поредица от онлайн събития

На 8 март Американският университет в България (АУБ) ще даде старт на 23тото издание на ежегодната Международна седмица. Традиционното честване на многообразието в университета този път ще бъде изцяло виртуално, което дава възможност на всички желаещи да се присъединят към събитията, за да научат повече за живота в кампуса и да се срещнат със студенти от над 40 страни. С един клик, където и да сте, ставате част от света, събран в АУБ.

Първото събитие ще се проведе в понеделник, 8 март, с начален час 19:30, и ще представи различните държави през интересна призма:  най-често срещаните суеверия, в които вярват местните жители. Приключението из дебрите на световните поверия и вярвания обещава да бъде много интригуващо. Присъединете се тук.

Филмовата вечер тази година ще бъде свързана с темата за щастието и положителните емоции. Екипът на АУБ е подготвил селекция от интересни късометражни филми в жанровете комедия, анимация и драма. Датата е 10 март, сряда, отново в 19:30 часа, а събитието ще бъде достъпно тук.

Финалът на Международната седмицата ще бъде поставен от Виртуалното шоу за таланти – ярка и запомняща се палитра от артистични изпълнения, в която студентите на университета ще демонстрират своите таланти. Гледайте шоуто в петък, 12 март, от 19:30 часа тук.

Д-р Дейвид Еванс, в.и.д. президент на АУБ, сподели, „Изключително сме щастливи, че новите реалности ни стимулират да мислим новаторски, а чрез онлайн събитията успяваме да достигнем до повече хора по цял свят. Единственото, което ще ни липсва тази година, е кулинарният фестивал, където по традиция нашите студенти и преподаватели от над 40 страни представят ястия от националните кухни на родните си държави. Обещаваме при първа възможност да възобновим това пътешествие на сетивата“.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top