fbpx
Начало » Университети » University of Sunderland

University of Sunderland

University of Sunderland предлага 63 магистърски програми и има 3 кампуса (два от които в Съндърланд и един в Лондон). 

Виртуален тур из кампуса на университета: www.sunderland.ac.uk/open-days/virtual-campus-tour

University of Sunderland, разположен в Североизточна Англия се състои от 19 500 студенти, които са записани в редовна или задочна форма на обучение. Той е иновативен и модерен университет с високи стандарти на преподаване, изследване и студентска подкрепа. Университетът предлага 89 бакалавърски и 63 магистърски програми и има 3 кампуса (два от които в Съндърланд и един в Лондон). Нашите съоръжения са сред най-добрите в Обединеното кралство. Те включват спортен център (стойност на инвестицията – 12 млн. паунда), нов научен комплекс (8,5 млн. паунда) и вероятно най-добрият медиен център в страната. Нашият план за развитие на кампуса в размер на 75 млн. паунда гарантира, че разполагаме с удобства, които отговарят на нуждите на всеки съвременен студент.

Университетът признава всички международно акредитирани квалификации. За да бъдете приети в при бакалавърска степен, е необходимо да имате еквивалентен езиков сертификат на най-високото ниво за Средно образование във Великобритания (GCE). За програмите за следдипломна квалификация е необходимо да има степен, съответстваща на отличие в Обединеното кралство и в някои случаи съответния трудов стаж.

University of Sunderland има силни връзки с индустрията и бизнеса и работи в тясно сътрудничество с някои от водещите световни компании като Microsoft, British Airways, Sage, Nissan UK, British Telecom, GlaxoSmithKline, AstraZeneca и Sanofi-Aventis.

Класации

General Position in Guardian: No 71 Accounting & Finance: 27 Design & Crafts: 21 Mechanical Engineering: 26 Fashion & Textiles: 14 Film Production & Photography: 15.

Акредитации

ACCA, CIPD, CIMA, The British Psychological Society, GBhC, Law Society of England and Wales

International Office

City Campus, Chester Road, Edinburgh Building

Sunderland

SR13SD

United Kingdom

+44 1915153000

europe@sunderland.ac.uk

www.sunderland.ac.uk

 

Образование

Бакалавърска степен с мин. успех 4.00

Езикови компетенции

IELTS  с мин. 6.0 

Препоръки

2 бр.

Трудов стаж

само за MBA програмата

Апликационна форма

да

 

Валута

GBP

Tакса за обучение

4750- 11 000

Общежитие

78 -98 / седмица

Транспорт

Безплатен автобус в университета

Стипендии и финансова помощ

 

Студентски заеми

Да, студентски заем, предоставен от Student Loans в размер на 10 260 паунда на година

Top