Начало » Университети » Fontbonne University

Fontbonne University

С повече от 80 години с високи постижения в преподаването, Fontbonne University е топ дестинация за международни студенти, търсещи изпълнена с предизвикателства академична среда и чувство за общност в атмосфера на приложните изкуства. Fontbonne се намира в красивия Сейнт Луис, Мисури, културно богата, модерна и безопасна локация с много театри, музеи, световно известен зоопарк и най-големия парк в САЩ. Съвсем близо до кампуса студентите могат да намерят много забавления и страхотна храна. С над 45 бакалавърски степени и над 20 магистърски, Fontbonne University предлага почти неограничени академични възможности. Отношението студенти към факултети е 10:1, което означава, че групите са много малки, и води до лично внимание към всеки, дискусии и преки взаимоотношения. Техните разпалени професори, 78% от които притежават най-висока степен в областта си, познават всеки един студент по име и знаят уникалните му качества.

Таксата ни за обучение е достъпна и 100% от квалифицираните международни бакалавърски студенти получават заслужена стипендия.

Извън класните стаи, студентите имат много възможности за общуване със съучениците си - обществени дейности, клубове и събития. Fontbonne University има над 30 студентски организации и 22 спортни отбора. Студентите могат също да се включат в общественополезни активности в района, което ще спомогне да помогнат на другите и да опознаят Сейнт Луис.

Fontbonne е горд със своите 200 международни студенти от 35 държави, съставящи 15% от общия брой. Центърът за чуждестранни студенти се стреми да създаде „дом далеч от вкъщи“ за студентите и е отворен по всяко време за въпроси, проблеми или ако просто искате да си вземете кафе и да релаксирате в салона. Малките групи, високото качество на академична среда, страхотната локация и подкрепящата обстановка са нещата, които правят Fontbonne първокласен университет в САЩ.

Rebecca Bahan

6800 Wydown Blvd.

St. Louis, Missouri

63105

САЩ

13148894778

internationalaffairs@fontbonne.edu

www.fontbonne.edu

Изисквания за владеене на английски език:

5.5 IELTS, 69 TOEFL

SAT or ACT – препоръчителен, но не задължителен

Условен прием

 

Документи

Формуляр за кандидатстване

Такса за кандидатстване – 75 щатски долара

Препоръки – 2

Финансови условия (годишно)

 

 

Валута

Щатски долар

Такса за обучение

26,689 долара

Общежития

5500 долара

Учебници

200 долара

Транспорт

Храна

Здравна застраховка

Обществен транспорт

4,000 долара

1600 долара

 

 

Финансова подкрепа

Стипендии – До 18 000$ годишно. Налични за всички квалифицирани студенти

Финансова помощ 

Работа в кампуса

Accounting

Business Studies

Management

Marketing

Creative writing

History

Literature

Biology

Biotechnology

Mathematics

Media & Communications

Psychology

Drama & Theatre

Graphic Design

Computer Science

Information Technology

Top