fbpx
Начало » Партньори » British Council България

British Council България

Британски съвет е международната организация на Обединеното кралство за културни връзки и образователни възможности. Помагаме за обмен на знания и изграждане на приятелски отношения между хората в Обединеното кралство и другите държави.

Постигаме това като допринасяме за развитието на страните, с които работим – променяме животи чрез осигуряване на достъп до повече възможности, създаване на връзки и изграждане на взаимно доверие. Работим с над 100 държави по целия свят в областите: изкуство и култура, английски език, образование и гражданско общество. Всяка година достигаме до над 20 милиона души в директни срещи и над 500 милиона онлайн или чрез медиите.

Преподаваме английски от над 75 години и сме помогнали на над 100 милиона души по целия свят да научат езика и да общуват свободно и уверено.

две деца

Курсове по английски език за деца

Дайте на своето дете възможно най-добрия старт в живота

мъж и жена разговарят на улицата

Курсове по английски за възрастни

Ще ви помогнем да говорите, слушате, четете и пишете на английски свободно и уверено

Interactive English language learning

Корпоративни курсове по английски

Предлагаме гъвкави програми за обучение по английски, които отговарят на нуждите на компанията ви, и ще ви помогнат да бъдете по-конкурентноспособни в международна бизнес среда.

мобилен телефон

Онлайн материали за учене на английски

Можете да използвате голямо разнообразие от безплатни онлайн ресурси, разработени от Британски съвет в помощ на обучението по английски на възрастни, деца и ученици.

Добре дошли в Британски съвет

Легализация на британски образователни документи

Ако сте придобили британска квалификация, издадена в Обединеното кралство от призната институция, може да имате нужда от сертификация, верификация или легализация на оригиналните документи.

Study UK

Изложение за британско висше образование Study UK

Научете всичко, което ви е необходимо да знаете, за висшето образование в Обединеното кралство

Study UK - Discover you

Международни награди за завършили британско висше образование

Открийте нови международни възможности, разширете професионалните си контакти и спечелете пътуване до Обединеното кралство

Контакти:

Адрес: ул. Кракра 7, гр. София 1504
тел: 02/ 942 43 44; 0887 42 43 44
https://www.britishcouncil.bg

Top