fbpx
Начало » Университети » York St John University

York St John University

York St John University предлага висококачествено образование, в отворен университет, известен със академичните си успехи, силният колективен дух и внушителен кампус, разположен в центъра на стария град на Йорк.

Скорошните инвестиции в материалната база от над 100 млн. британски лири осигуряват отличен студентски опит, както и възможности за настаняване в удобни локации. Оценяването в York St John е специфично и динамично. Целта е студентите да се справят не само със задължителните умения, нужни за навлизане в избраната от тях професия, но и да придобият житейски и трудови навици, търсени от работодателите в съвременния силно конкурентен пазар на труда.

Нашият кампус се намира на площ от 11 акра, с изглед към известната катедрала на Йорк и историческите крепостни стени.  Най-старата сграда на университета е построена през далечната 1841 година и създава внушителната фасада на университета. През годините около нея са добавяни нови постройки, които създават изключително рядък и красив контраст. Сред тях са - De Grey Court, Fountains Learning Centre (където е разположена библиотеката), Лаборатория по компютърни науки и модерна аула. Във The Foss Building пък са събрани нашата спортна зала, както и лаборатории по физиология, биомеханика, психология и физиотерапия.

Студентите често споделят, че обичат задружния дух на общността в York St. John и намират мястото за подходящо за образование и живот. Преподавателите успяват да научат имената на студентите и всеки може да срещне много познати лица, дори само с кратка разходка през кампуса. 

 Контакти

 

Адрес

Lord Mayor's Walk

 

Пощенски код

YO30 7EX

Държава

Великобритания

Phone

0044 (0) 1904 876957

Email

Отдел по прием:

admissions@yorksj.ac.uk

Международен отдел:

s.lewin@yorksj.ac.uk

Web-site

www.yorksj.ac.uk 

 

Езикови сертификати

IELTS - 6.0 общо, с минимум 5.5 на всеки компонент; TOEFL iBT - Listening 17, Reading 18, Speaking 20, Writing 17; PTE (Pearson Test of English): Listening 51, Reading 51, Speaking 51, Writing 51; Cambridge CAE или CPE

Диплома за средно образование

Диплома за средно образование с минимален успех 4.00. Отделните курсове имат и допълнителни изисквания. Например: за мениджмънт се изисква минимум оценка 4.00 по математика

Кандидатстудентски формуляр

Да - чрез UCAS

Препоръки 

 2

Интервю

За някои специалности 

Портфолоио

За някои специалности

Условен прием

да

 Финансови услови (годишно)

Такси

9000

Валута

Британски паунд

Общежития

Има различни варианти. Цени между £92 и £163 седмично.

Настаняване

£75 до £115, в зависимост от предпочитанията

Книги и учебници

Препоръчително е студентите да използват онлайн ресурсите и библиотеката на унвиерситета

Храна 

от £35 до £65 седмично

Здравна застраховка

По желание на студента, но е препоръчително

Международен бизнес мениджмънт

Лидерство и управление на човешките ресурси

Счетоводство и финанси

Маркетинг и IT

Туризъм

Изкуства и дизайн

Кино и медии

Сценични изкуства

Педагогика

Хуманитаристика и социални науки

Психология

Биомедицина

Здравни науки

Езици и лингвистика

Физическо възпитание и спорт

Богословие

Специалности:

Top