Начало » Университети » Green River College

Green River College

Green River College е напълно акредитиран двугодишен общински колеж в района на Сиатъл, Вашингтон, разположен на кратко разстояние с кола от международното летище Сиатъл-Такома. Нашият красив, безопасен и приветлив кампус е отлична учебна среда, привличаща над 8 000 студенти, включително 1700 международни студенти от над 60 различни страни. Специалисти сме в трансфера до топ университети в САЩ.

Green River College е напълно акредитиран двугодишен общински колеж в района на Сиатъл, Вашингтон, разположен на кратко разстояние с кола от международното летище Сиатъл-Такома. Нашият красив, безопасен и приветлив кампус е отлична учебна среда, привличаща над 8 000 студенти, включително 1700 международни студенти от над 60 различни страни. Специалисти сме в трансфера до топ университети в САЩ.

Нашите чуждестранни студенти имат възможност да бъдат приети в отлични университети сред които: University of Washington, Berkeley, Brown, UCLA, Cornell, Johns Hopkins, Indiana University, Purdue, University of Michigan, Ohio State, University of Pennsylvania, Seattle University и много други.

Назначените съветници в центъра за чуждестранни студентки дават индивидуално, стъпка по стъпка академично планиране и планиране на трансфера, за да помогнат на студентите да постигнат своите цели.

Академичното образование в Green River осигурява на студентите първите две години от тяхната четиригодишна бакалавърска степен на ниска и достъпна цена. Всички студенти се обучават по основни специалности като английски език, математика, хуманитарни науки, природни науки, социални науки, творчески изкуства, физическо възпитание, както и избираеми предмети и специалности за изграждането на основата на тяхната бакалавърска степен. Академичното образование в Green River подготвя студентите да преминат в четиригодишна програма в университет като студенти от третата година натам.

Съветниците в центъра за чуждестранни студенти осигуряват индивидуална помощ за ориентация, регистрация, приспособяване към културната среда и консултации за трансфера. Координаторите на дейностите и студентските лидери организират голямо разнообразие от дейности в колежа. Те също така организират екскурзии извън кампуса, които насърчават студентите да изследват Сиатъл и да се насладят на красивото северозападно крайбрежие на Тихия океан.

Студентите спестяват пари за участие в Green River College в продължение на две години, преди да се прехвърлят в университет. Цената на обучението за една година в GRC е повече от наполовина по-ниска от тази в университет за чуждестранни студенти. Плюс това студентите се радват на по-малки по размери групи на лекции и отлична индивидуална консултация. Стойността на образованието в Green River е забележително, като се имат предвид ползите за студентите.

Съвместни и международни програми

High School Completion Plus, University Transfer (Associate degrees), Intensive English Program.

 

Класации

Номер 10 в класацията на общинските колежи в САЩ.

 

Акредитации

Green River College е щатска институция, която е акредитирана от Северо-Западна комисия за колежи и университети (NWCCU).

Oksana Knyaz

12401 SE 320th St

Auburn, 98092

САЩ

+ 202 (0) 253 288 3334

oknyaz@greenriver.edu

www.greenriver.edu/international

Изисквания за прием

Езикови тестове - TOEFL 61 или IELTS 5.5

Диплома за средно образование

Формуляр за кандидатстване  

Такса за кандидатстване – 50 $

 

Крайни срокове

Есенен семестър – 15. август

Зимен семестър – 15. ноември

Пролетен семестър – 15. февруари

Летен семестър – 15. май

Финансови условия (годишно)

Валута

Американски долари

Такса за обучение

3 450

Регистрация и други такси

Общежития или приемно семейство

50

800 месечно

Учебници

300

Транспорт

Храна

около 100 месечно

300 месечно

Здравна осигуровка

316

 

 

Accounting

Finance

Management

Archaeology

Creative Writing

Geography

History

Language/Linguistics

Philosophy

Chemical Engineering

Computer Engineering

Electric Engineering

Nanotechnology

Robotics

Astronomy

Biology

Biotechnology

Mathematics

Physics

Anthropology

International Relations

Media & Communications

Political Science

Psychology

Sociology

Drama & Theatre

Fashion

Film Studies

Graphic Design

Industrial Design

Music

Photography

Game Design

Criminal Law

Hospitality Management

Top