fbpx
Начало » Университети » BEBS – Barcelona Executive Business School

BEBS – Barcelona Executive Business School

BEBS - Barcelona Executive Business School, ситуиран в Барселона, Испания, е иновативен бизнес университет за предприемачество, породен от идеята за вяра в значимостта на усилията, стабилните ценности, високите принципи и преди всичко работата в екип.

 

Професорите в BEBS са високопоставени мениджъри, които благодарение на страстта си към преподаването предават своята експертиза за бизнеса и мениджърската професия. Преподавателите имат подробни познания за текущия бизнес климат и са напълно запознати с решенията, които трябва да се взимат в света на бизнеса ежедневно.

Студентите на BEBS получават индивидуално отношение и в учебната зала, и извън нея, и имат подкрепата на академичния състав не само относно изучаваните предмети, но и в личен план и при професионални трудности.

Университетът работи в тясно сътрудничество с University of Murcia, предлагайки магистърски програми с двойна акредитация.


Студентски услуги


За повечето студенти решението да учат в BEBS означава преместване и адаптиране към нова култура и начин на живот. Затова BEBS предлага допълнителни услуги за да помогне на студентите с кандидатстването за виза, финансова помощ, полети, застраховки, настаняване, културни активности и други.

m.abi@bebs.org
Carrer de Torroella de Montgrí 23 BJ
08027, Барселона
 Испания
34690097532
 
info@bebs.org
www.bebs.org

Изисквания за владеене на английски език: 

Proficiency / Advanced level of English сертификат IELTS 6.0 или еквивалентен ( напр. TOEFL), в случай, че не е родния език или не сте се обучавали е взикова гимназия.

Резюме (CV)
Мотивационно писмо
Паспорт или копие на лична карта 
Завършена бакалавърска степен 
Академична справка 
Професионален опит ( за предпочитане не по-малко от две години) 

Форма за кандидатстване: https://bebs.org/apply-now/

 

 

Финансови условия (годишно)  
Валута евро
Такси между 3900 и 6300 евро
Настаняване Студентски апартаменти, за контакти: servicios@bebs.org
Единична стая в споделен апартамент:
Приблизително  390-490 евро/месечно 
Двойна стая в споделен апартамент: 
Приблизително 460-590 евро/ месечно 
Регистрация и други такси   Регистрационната такса от 500 евро е включена в общата такса.
Транспорт Приблизително 50 евро/месечно
Храна 150 евро/месечно
Приблизителни разходи общо 690 - 990 евро/ месечно
Стипендии и финансова помощ Предлагат се различни стипендии, за повече информация посетете: https://bebs.org/international/financial-aid/
Заеми Възможност за разсрочено плащане

 

Магистърски програми в BEBS

BEBS се отличава с професинален и практически подход към бизнеса, който предлага конкретна обратна връзка за нуждите на бизнеса.


Master’s in International Business Innovation

Магистърската програма Международни Бизнес Иновации преподава нужните умения, отговарящи на предизвикателствата в днешното общество, като въвежда положителна промяна във всеки сектор или индустрия, предимно използвайки технологии.

Тази магистърска програма предоставя инструментите, от които се нуждаят студентите за да изградят разнообразни и стабилни бизнес модели.

Студентите са в състояние да предвидят бъдещия технологичен напредък и да го използват за да наложат своите бизнеси и като цяло да окажат своя принос в обществото.

* Тази програма може да бъде записана онлайн и в редовна форма на обучение.  
Следващ прием за редовна форма : септември 2019, Такса: 6300€
Следващ прием за онлайн обучение: Всеки месец, Такса: 6300€Master’s in Internationalization of Companies & Access to New Markets

Магистърската програма Интернационализация на компании и досъп до нови пазари е подходяща за предприемачи и професионалисти, които искат да интернационализират своите собствени компании или тези, в които работят.

Програмата дава възможност на студентите да промотират интернационализацията и чуждестранните търговски дейности на компанията, както и да развият широка перспектива и цялостна рамка с всички аспекти, оказващи влияние върху предприемаческите връзки на международно равнище.

* Тази програма може да бъде записана онлайн и в редовна форма на обучение.  
Следващ прием за редовна форма : септември 2019, Такса: 6300€
Следващ прием за онлайн обучение: Всеки месец, Такса: 6300€

 

Master’s in Operations Management & Logistics


Магистърската програма Операционен/оперативен мениджмънт и логистика предлага инструменти и техники за трези, които искат да следват оперативно управление. The Master’s in Operations Management and Logistics offers the tools and techniques for those looking to pursue operations management.

Студентите прилагат натрупаните знания по време на програмата в различни проекти. Те ще анализират текущото оперативното изпълнение/резултати на организацията по отношение на продукция, дистрибуция и международна логистика, и също така ще се научат как да реорганизират и подобряват бизнес процесите.

Тази програма е 100% онлайн използвайки интерактивни форуми, анализи, работни материали и казуси във дигиталната класна стая на витруалния кампус на BEBS.

* Тази програма е 100% онлайн.
Следващ прием за онлайн обучение: Всеки месец, Такса: 3900€

 


Master’s in International Tourism and Hospitality Management


Магистърската програма Международен туризъм и хотелиерски мениджмънт разглежда най-актуалните теми в туристическата индустрия и управление на човешкия капитал. Тази специалност не просто изучава туризма и хотелиерството, а се фокусира върху това да ви направи бизнес мениджъри в сферата. След завършването, студентите са готови да започнат кариера като отговорни лица за взимане на решения.

Тъй като тази област е много практическа, BEBS предлага страхотни възможности за стаж, за да осигури не само знания, а и практически опит за студентите.

* Тази програма може да бъде записана онлайн и в редовна форма на обучение.  
Следващ прием за редовна форма : септември 2019, Такса: 4800€
Следващ прием за онлайн обучение: Всеки месец, Такса: 4300€

 


International Master’s in e-Supply Chain Management

Международната магистърска програма Управление на веригата на доставки в електронната търговия развива наобходимите умения за управление на веригата на доставки, използвайки интернет технологии.

Студентите придобиват отлично ниво на знания за всички аспекти на управлението на веригата на доставки (SCM): снабдяване, продукция, складране, транспортни системи, бюджетиране и др.

Програмата също така преподава на студентите фундаменталната роля, която електронната търговия играе в иновациите и трансформациите на веригите на доставки и проектите за развитие на логистиката.

* Тази програма може да бъде записана онлайн и в редовна форма на обучение.  
Следващ прием за редовна форма : септември 2019, Такса: 5300€
Следващ прием за онлайн обучение: Всеки месец, Такса: 4800€

 

Master in Human Resources Management


Когато работите с хора, не винаги е достатъчно да сте добър мениджър, необходимо е да бъдете също и добър лидер. Магистърската програма Управление на човешките ресурси в BEBS подготвя професионалисти да разгърнат кариерата си като лидери в сферата на човешките ресурси (HR) и предоставя решения на съвременните предизвикателства в тази област.

Като силно ориентирана към хората област, тази програма предлага всички жизненоважни инструменти дори и за коучинг, процеса на наемане на служители, управление на взаимоотношенията и много други меки и твърди умения.

* Тази програма може да бъде записана онлайн и в редовна форма на обучение.  
Следващ прием за редовна форма : септември 2019, Такса: 4800€
Следващ прием за онлайн обучение: Всеки месец, Такса: 4300€

 

Master in Project Management

В наши дни компаниите трябва да вземат бързи решения, макар и да не са сигурни какво следва. Най-успешните компании материализират своите идеи като превръщат промените в проекти и ги изпълняват чрез добре планирано управление.

Тази магистърска програма е създадена от BEBS с цел да научи студентите как да да станат ефективни преводачи на цели за техните компании. До завършването си студентите ще бъдат способни да превръщат идеите в конкретни резултати. Програмата покрива всички аспекти на управлението на проекти от технологични инструменти до управленческите умения.

* Тази програма може да бъде записана онлайн и в редовна форма на обучение.  
Следващ прием за редовна форма : септември 2019, Такса: 4800€
Следващ прием за онлайн обучение: Всеки месец, Такса: 4300€

 

Executive Certificate Courses

BEBS Barcelona Executive Business School има реномиран каталог от 35 сертификатни курсове, които представляват стъпка напред в професионалното обучение за всяка учебна програма. Независимо дали искате да повишите уменията си в работата или възнамерявате да изкачите нова професионална стълба, допълването на портфолиото ви с който и да е от тези сертификати ще ви помогне да се отличите като неповторим специалист.

Курсовете са в областите управление на проекти, маркетинг, управление на веригата на доставки, логистика, бизнес иновации, финанси, туризъм и хотелиерство. Продължението им е между 4 и 9 седмици, в зависимост от програмата. Всеки курс може да бъде онлайн или в университета.  

Top