fbpx
Начало » Университети » BEBS – Barcelona Executive Business School

BEBS – Barcelona Executive Business School

BEBS Barcelona Executive Business School се намира в Барселона, Испания. Това е иновативно бизнес училище, резултат от предприемачеството и вярата в значението на усилията, ценностите, принципите и най-вече работата в екип.

BEBS професорите са отлични изпълнители, които притежават страст към преподаването. Благодарение на нея те успяват да предадат експертизата си в бизнеса и мениджмънта на студентите. BEBS професорите познават в детайли съвременния бизнес климат и знаят какви решения трябва да бъдат вземани в бизнес света ежедневно.

BEBS студентите получават индивидуално отношение както в класната стая, така и извън нея. Могат да разчитат на подкрепата на преподавателите си не само в академичните, но и в личните и професионалните си проблеми.

BEBS работи съвместно с University of Murcia (UM) и с Catholic University of Murcia (UCAM), за да предостави магистърски степени с двойни акредитации.

Студентски услуги

За повечето студенти решението да следват в BEBS означава преместване в друга държава и адаптиране към нова култура и начин на живот. Затова BEBS предлага допълнителни услуги като помощ при кандидатстването за виза, финансиране на образованието, полети, застраховки, жилища, културни дейности и други.

Курсове за сертификати по администрация

BEBS Barcelona Executive Business School има каталог от 35 курса за сертификати по администрация, които са допълнителното професионално обучение към всяка магистърска програма.

Без значение дали искаш да подобриш уменията си в сегашната си работа, или имаш намерението да се изкачиш по корпоративната стълбица, всеки от тези сертификати би помогнал на портфолиото ти да се отличи.

Курсовете са в сферата на управлението на проекти и на вериги за доставки, маркетинга, логистиката, бизнес иновацията, финансите и туризма. Продължителността е между 4 и 9 седмици в зависимост от програмата. Всеки курс може да бъде провеждан онлайн или на място.

 

m.abi@bebs.org
Carrer de Torroella de Montgrí 23 BJ
08027, Барселона
 Испания
34690097532
 
info@bebs.org
www.bebs.org

Документи за кандидатстване във всеки магистър:

Резюме (CV)

Мотивационно писмо

Копие на паспорт или лична карта

Диплома за бакалавърска степен

Академична справка

Професионален опит (за предпочитане не по-малко от две години)

IELTS 6.0 или еквивалент, ако английският не е майчин език на кандидата или той не е учил в англоговорящо училище досега

 

 

 

Финансови условия (годишно)  
Валута евро
Такси между 4100 и 6350 евро
Настаняване Студентски апартаменти, за контакти: servicios@bebs.org
Единична стая в споделен апартамент:
Приблизително  390-490 евро/месечно 
Двойна стая в споделен апартамент: 
Приблизително 460-590 евро/ месечно 
Регистрация и други такси   Регистрационната такса от 500 евро е включена в общата такса.
Транспорт Приблизително 50 евро/месечно
Храна 150 евро/месечно
Приблизителни разходи общо 690 - 990 евро/ месечно
Стипендии и финансова помощ Предлагат се различни стипендии, за повече информация посетете: https://bebs.org/international/financial-aid/
Заеми Възможност за разсрочено плащане

BEBS магистърски програми

BEBS се отличава с професионалния си и практичен подход към бизнеса, който гарантира конкретни решения на исканията на бизнес света.

MBA in International Business Innovation

Магистратурата по International Business Innovation учи на уменията, нужни за справянето с предизвикателствата в днешното общество. Акцентът пада върху въвеждането на позитивни промени във всяка индустрия чрез технологиите. Тази магистърска програма предоставя инструментите за изграждане на разнообразни и ефективни бизнес модели.

Студентите се научават да предвиждат напредъка в технологиите и да го използват за развитието на бизнеса си и подпомагането на обществото като цяло.

Тази магистърска степен е 100% онлайн.

Приемът се осъществява месечно. За повече информация пишете на info@bebs.org.

Такса за обучение: €5300.

MBA in International Business Management

Магистратурата по International Business Management е за предприемачи и професионалисти, които искат да глобализират компанията си или местата, където работят. Тази магистърска програма позволява развитието на нови перспективи и структури за всички аспекти, влияещи на предприемаческите отношения на международно ниво.

Тази магистърска степен е 100% онлайн.

Приемът се осъществява месечно. За повече информация пишете на info@bebs.org.

Такса за обучение: €5050.

MBA in Operations Management & Logistics

Магистратурата по Operations Management & Logistics предлага нужните инструменти и умения на хората, които искат да се занимават с логистика.

Студентите прилагат знанията си, придобити по време на програмата, върху различни проекти. Те анализират актуалните оперативни показатели на една организация през продукцията, дистрибуцията и вътрешната ѝ логистика. Също така се научават да променят и подобряват бизнес процеса.

Тази магистърска степен е 100% онлайн.

Приемът се осъществява месечно. За повече информация пишете на info@bebs.org.

Такса за обучение: €4100.

MBA in International Tourism and Hospitality Management

Магистратурата по International Tourism and Hospitality Management включва най-актуалните теми в туристическата индустрия и мениджмънта на човешкия капитал.

Вместо да акцентира туризма и гостоприемството, този курс е напълно съсредоточен върху обучаването на бизнес изпълнители в областта. След завършването студентите са напълно готови да започнат кариери, включващи взимане на решения.

BEBS предлага чудесни възможности за стаж, понеже осъзнава, че тази област е практически насочена. По този начин всеки студент получава не само знания, но и опит.

Възможност за магистърска степен International Tourism and Hospitality Management с двойни акредитации от BEBS и Catholic University of Murcia (UCAM)

Тази магистърска степен набира кандидати за онлайн и присъствено обучение.

Следващо кандидатстване за присъствени занятия: септември 2020 – такса за обучение: €5850.

Онлайн приемът се осъществява месечно. Такса за обучение - €5020.

MBA in International e-Supply Chain Management

Интернационалният магистър по e-Supply Chain Management развива нужните умения за управлението на вериги за доставки чрез употребата на интернет технологии.

Студентите усвояват знания за всеки аспект от логистиката: поръчването, производството, съхранението, транспорта, финансирането и т.н.

Програмата също запознава студентите със съществената роля на електронната търговия в иновацията и трансформацията на проекти за развитието на логистиката.

Възможност за магистърска степен International e-Supply Chain Management с двойни акредитации от BEBS и University of Murcia (UM)

Тази магистърска степен набира кандидати за онлайн и присъствено обучение.

Следващо кандидатстване за присъствени занятия: септември 2020 – такса за обучение: €5850.

Онлайн приемът се осъществява месечно. Такса за обучение - €5020.

MBA in Talent Management and Leadership

Когато работиш с хора, не е достатъчно да си само добър мениджър – трябва да си и добър лидер. Магистратурата по Talent Management and Leadership от BEBS подготвя професионалисти за еволюция в кариерите им като лидери в областта на човешките ресурси. Научава ги и как да предлагат решения за съвременните проблеми в областта.

Като програма, ориентирана към хората, този магистър предлага всички нужни инструменти за обучение, наемане и управление на един екип, както и още много soft и hard skills.

Възможност за магистърска степен Talent Management and Leadership с двойни акредитации от BEBS и Catholic University of Murcia (UCAM)

Тази магистърска степен набира кандидати за онлайн и присъствено обучение.

Следващо кандидатстване за присъствени занятия: септември 2020 – такса за обучение: €5300.

Онлайн приемът се осъществява месечно. Такса за обучение - €4500.

MBA in International Project Management

В днешно време компаниите трябва да вземат бързи решения, докато все още са несигурни какво предстои. Повечето успешни фирми материализират идеите си, като превръщат промените в бизнес сферата в проекти и ги изпълняват чрез добре осъществен мениджмънт.

Магистърът по Project Management е създаден от BEBS, за да учи студентите да бъдат ефективни изпълнители на целите на компаниите си. След завършването студентите имат възможността да превърнат идеите си в реалност. Програмата покрива всеки аспект на сферата - от технологични инструменти до управленчески умения.

Възможност за магистърска степен International Project Management с двойни акредитации от BEBS и Catholic University of Murcia (UCAM)

Тази магистърска степен набира кандидати за онлайн и присъствено обучение.

Следващо кандидатстване за присъствени занятия: септември 2020 – такса за обучение: €6350.

Онлайн приемът се осъществява месечно. Такса за обучение - €5050.

MBA in International Business Management and Innovation

Чрез тази MBA програма студентите ще разширят познанията си по международен бизнес с акцент върху управлението на иновациите.

След завършването студентите са готови да се запознаят отблизо с процеса на създаване на дигитални start-up бизнеси от начало до край. Да предлагат как и новите, и вече доказалите се организации да отвръщат на възможностите и опасностите, асоциирани с иновацията в глобализирания свят.

Тази програма е със 100% присъствено обучение.

Следващо кандидатстване за присъствени занятия: септември 2020 – такса за обучение: €6350.

MBA in Human Resources Management

С тази онлайн MBA програма на BEBS студентите получават възможността да научат най-актуалните практики, да придобият ценни умения и да станат истински лидери в сферата на човешките ресурси.

Макар и нашият MBA по Talent Management and Leadership да включва модули по бизнес администрация, Human Resources програмата се съсредоточава изцяло върху управлението на човешки ресурси и го разглежда в пълни детайли.

Тази магистърска степен е 100% онлайн.

Приемът се осъществява месечно. За повече информация пишете на info@bebs.org.

Такса за обучение: €4300.

Top