fbpx
Начало » Интервю » „HIM не само ви подготвя за професионален успех, но и за видовете предизвикателства, с които ще се сблъскате на работното място.“

„HIM не само ви подготвя за професионален успех, но и за видовете предизвикателства, с които ще се сблъскате на работното място.“

  • myotova
  • 04 юли 2022
  •  Коментарите са изключени за „HIM не само ви подготвя за професионален успех, но и за видовете предизвикателства, с които ще се сблъскате на работното място.“
HIM-1Swiss3

„Когато все още бях гимназистка, попаднах на снимка на Hotel Institute Montreux в една брошура и моментално се влюбих в нея! Спиращата дъха швейцарска природа в тази брошура се запечата в съзнанието ми за дълго време. По-късно научих, че Hotel Institute Montreux има страхотна репутация и предлага отлични възможности за стаж, което се хареса и на родителите ми. Аз съм общителен човек и не им отне много време да се съгласят, че не само гостоприемството е правилният избор за мен, но и че Швейцария е едно от най-добрите места за мен да го изучавам.

Училището ме накара да се почувствам сякаш принадлежах точно там. И до днес няма значение коя част на света ще посетя – имам приятели навсякъде.

HIM не само ви подготвя за професионален успех, но и ви подготвя за видовете предизвикателства, с които ще се сблъскате на работното място. Вие сте обучени да бъдете уверени във всяка ситуация.

Имах късмета да завърша два невероятни стажа по време на престоя си в HIM и смятам, че този практически опит наистина ми даде конкурентно предимство по-късно, когато търсех първата си работа на пълен работен ден. Първият ми стаж беше в Цюрих за Intercontinental Hotels Group, вторият беше в Барселона в Ritz-Carlton. Докато се дипломирах, чакаха ме три предложения за работа. След дипломирането бях поканена да работя за COMO Hotels and Resorts в Лондон, а по-късно се преместих с компанията на Малдивите, където поех ролята на изпълнителен директор по продажби и маркетинг.

Обучението в едно от най-престижните училища за хотелиерство в света не ви гарантира златен билет в живота – трябва също да работите усилено, да можете да се докажете на пазара на труда и да действате правилно в трудни ситуации, но ви дава възможности и умения, които иначе нямаше да имате!“ – споделя Лиза

Лиза работи в Дубай от 2016 г. като ръководител продажби за Farah Experiences LLC, която управлява три от водещите тематични паркове в Близкия изток.

Нейната работа включва управление на ключови клиенти, планиране и прилагане на стратегии за приходи и продажби и стимулиране на приходите.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top