fbpx
Начало » Бакалавър » Bulgaria Air със специални самолетни билети за студенти: Безплатно променяш датата на полета си

Bulgaria Air със специални самолетни билети за студенти: Безплатно променяш датата на полета си

  • Елвира Юрукова
  • 05 сеп. 2018
  •  Коментарите са изключени за Bulgaria Air със специални самолетни билети за студенти: Безплатно променяш датата на полета си

За всеки студент, който учи в чужбина, полетите се превръщат в една от най-честите форми на транспорт. А ситуацията става особено сложна, когато датите за ваканциите ти се променят в последния момент или пък някой преподавател реши да премести важния изпит и разбие представите ти, че ще се прибереш възможно най-скоро в България.

 

В тези чести, и не особено приятни ситуации, всичките ти планове, заедно с резервираните самолетни билети, отиват на вятъра. Националният превозвач Bulgaria Air, обаче, е помислил и за това. Авиокомпанията предлага специални студентски и младежки тарифи, при повечето от които пътуващите могат да направят безплатна промяна на датата на обратния полет към България в зависимост от плановете и графика си. А ако все още не знаят кога ще се реализира пътуването им, те могат просто да променят полета си в рамките на 1 година от датата на тръгване.

И това не е всичко – за студенти и учащи Bulgaria Air предлага и други изключително гъвкави и преференциални условия. При пътуването до Москва, например, пътуващите със студентски самолетни билети имат право на 2 броя безплатен чекиран багаж до 23 кг., за да може да превозят всичко необходимо. Преимуществата са много и варират според различните възрастови граници и дестинации. Може да разберете повече за тях от офисите на Bulgaria Air, като се свържете с Центъра за обслужване на клиенти на авиокомпанията на +359 2 402 02 00 или на https://www.air.bg/bg/kontakti?city=83. 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top