fbpx
Начало » Бакалавър » Бизнес и международни отношения на английски език в Италия

Бизнес и международни отношения на английски език в Италия

  • Lyubina Panayotova
  • 15 ное. 2018
  •  Коментарите са изключени за Бизнес и международни отношения на английски език в Италия

Един от най-предпочитаните университети в Италия за бизнес, мениджмънт и международни отношения – Università Cattolica del Sacro Cuorе, кани българските кандидат-студенти на своята презентация в София на 21 ноември от 18:30 ч. в х-л „Маринела“ (бивш „Кемпински“).

 

 

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ!

 

Елитната школа заема челна позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия и се нарежда сред 500-те университета с най-всеобхватни програми в света. В Università Cattolica del Sacro Cuore се обучават над 40 000 студенти, а преподавателският колектив включва 1400 професори.

Университетът  предлага множество бакалавърски и магистърски програми, както и едногодишни специализации на италиански и английски език. В кампусите на UCSC в Милано, Рим, Бреша, Пиаченца-Кремона и Кампобасо, освен специалности в сферата на бизнеса, мениджмънта и международните отношения, можете да изучавате програми и в областта на медицината, правото, социалните и хуманитарни науки.

Сред възпитаниците на UCSC се открояват именити представители на бизнеса и политиката в Италия – бившият председател на Европейската Комисия Романо ПРОДИ, бившият главен  изпълнителен директор на „Дукати” Габриел дел ТОРЧИО и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” Енрико МАТЕЙ.

Университетът поддържа тесни връзки с индустрията и предлага над 6 900 позиции за стаж годишно.

Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи. Редовните такси в Università Cattolica del Sacro Cuore варират между EUR 3 500 и EUR 8 900, като повечето български студенти заплащат минималната сума. Държавата също осигурява възможности за допълнителна финансова помощ и стипендии, които могат да покрият не само таксата за обучение, но и част от разходите за настаняване и издръжка.

На предстоящата презентация ще имате възможност да научите повече за UCSC, програмите, възможностите за финансиране и да прецените предимствата на учебното заведение.

Очакваме Ви на 21 ноември от 18:30 ч. в х-л „Маринела“!

Присъствието на информационната среща е безплатно. Предварителна регистрация можете да направите ТУК.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top