fbpx
Начало » Новини » Твоят университет е по-близо с DHL UNIEXPRESS

Твоят университет е по-близо с DHL UNIEXPRESS

  • Lyubina Panayotova
  • 04 юни 2018
  •  Коментарите са изключени за Твоят университет е по-близо с DHL UNIEXPRESS

Кандидатстването в чужбина е процес, който изисква задълбочено проучване, избор на специалност и университет, но не на последно място – подготовка и изпращане на пакет от документи, съгласно изискванията на съответната образователна институция. Ние от DHL Express не можем да помогнем с първите две, но за последната стъпка от този процес имаме специализирано решение за кандидат-студенти, наречено DHL UNIEXPRESS, само сега – на ексклузивна цена.

*Посочените цени са в лева, без включена такса гориво, ДДС и такса „ръчно попълнена товарителница“. Таксата гориво е фиксирана – 15%.

За да Ви спестим ценно време, от тази година добавяме и опцията за вземане на документите от куриер от посочен от Вас адрес, без необходимост да идвате до наш офис. Така, вече можете да изпращате своите документи лесно и удобно – само с едно обаждане на безплатния ни телефон 0700 17 700 или на *3456 за мобилни оператори.

И по стара традиция – най-хубавото оставяме за накрая. Всеки от Вас, който изпрати документи с DHL UNIEXPRESS в периода 1 юни-1 август 2018 г., получава възможност за спечелване на една от нашите страхотни награди. А те са:

– 1 куфар American Tourister AT Bon Air;

– 2 двудневни билета за фестивала Aniventure Comic Con 2018 и възможност да види на живо Vladimir Furdik (NIGHT KING);

– 1 безплатна пратка до 0.5 кг с DHL Express Easy до 31 декември 2018 г.

За повече информация, можете да посетите нашия уебсайт, където да се запознаете с общите условия на кампанията: на следния линк.

Последвайте ни и в социалните мрежи за още интересна информация от света на DHL Express, актуални промоции и забавни игри: Facebook, Instagram и LinkedIn.

Желаем Ви незабравимо лято!

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top