fbpx
Начало » Магистър » Лятно училище за успех: Научете за последните иновации в дигиталните технологии

Лятно училище за успех: Научете за последните иновации в дигиталните технологии

  • Lyubina Panayotova
  • 25 юни 2020
  •  Коментарите са изключени за Лятно училище за успех: Научете за последните иновации в дигиталните технологии

Присъединете се към най-ярките умове в света на дигиталните технологии, докато се обучавате как да заемете лидерска позиция в глобалната дигитална икономика с EIT Digital Summer School ONLINE

Летните училища на EIT Digital приветстват всички участници, които искат да придобият практически опит в развитието на бизнес, базиран на цифрови технологии.

Двуседмичните курсове съчетават най-съвременните постижения в ключовите дигитални технологии с експертиза в иновациите и предприемачеството. EIT Digital Summer School е отворено за професионалисти, магистрати, докторанти и други студенти, които искат да се гмуркат дълбоко в развиващите се технологии и да се научат как да се възползват от тях в актуалната бизнес среда.

EIT Digital Summer Schools са уникални двуседмични програми, провеждани всяко лято в партньорски унивеситети в цяла Европа, включително: Лисабон, Айндховен, Стокхолм, Будапеща, Рен, Талин, Тренто, Любляна, Мюнхен, Болоня и Хелзинки. Тази година по изключение летните училища ще се проведат онлайн.

Летните училища се фокусират върху Магистратура в областта на цифровите технологии, умните градове, дигиталната индустрия, киберсигурност и  дигиталните финанси. Участниците се потапят в реални бизнес казуси, произхождащи от бизнес акселератори и стартъпи от мрежата от индустриални партньори на EIT Digital Master School.

Участниците ще бъдат получат сертификат и четири кредита (според Европейска система за трансфер и натрупване на кредити – ECTS).

 

Научете скритите възможности, които предлагат последните иновации за бизнес развитие в областта на дигиталните технологии

 

Учене чрез практика

Като участник в лятното училище ще работите в екип и ще прилагате метода „учене чрез практика“, за да развиете мислене и умения за иновации и предприемачество. Това е чудесна възможност да се свържете със студенти и професионалисти от бизнеса с иновационна общност.

Станете компетентен

Научете се как разрушителните технологии оказват влияние върху пазарите и как бизнес моделите се променят.

Бъдете уверен

Входа на обучението ще преминете през различните етапи на процеса на развитие на бизнеса и как да превърнете бизнес идеята в устойчиво предложение на пазара.

Използвайте своите меки умения

Работата в екип с връстници и мултидисциплинарни професионалисти, инструменти и истински бизнес предизвикателства ще ви помогнат да реализирате своите знания и да се върнете у дома и стартирате вашия собствен бизнес.

Лятно училище за успех

  • 2 седмици интензивни семинари
  • 14 програми по дигитални иновации и предприемачество
  • Учете се от преподаватели на водещи университети-партньори в ЕС
  • Натрупайте практически опит чрез работа по реални проекти и бизнес сътрудничество
  • Спечелете 4 ECTS кредита с финален репорт (по желание)
  • Забавлявайте се да се срещате и да общувате в мрежа със студенти от цял свят
  • Достъпна такса за обучение

Срок за кандидатстване: 30-и юни 2020. За повече информация: ТУК!

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top