fbpx
Начало » Бакалавър » Във Windesheim всички преподаватели имат опит в реални компании

Във Windesheim всички преподаватели имат опит в реални компании

  • myotova
  • 28 юни 2021
  •  Коментарите са изключени за Във Windesheim всички преподаватели имат опит в реални компании

Казвам се Хрисияна и съм студентка 2-ра година във Windesheim. Избрах програмата „Международен Бизнес“ по няколко причини. Основното е, че съм от България, което ме прави международен студент. По-късно по пътя на бизнес кариерата си искам да работя в чужбина или в чуждестранни компании. За мен програмата във Windesheim е най-добрата от всички подобни програми в Холандия. Едно от нещата, които наистина ме грабна, беше възможността да науча друг език. Избрах холандски, защото за мен е важно да науча и да говоря езика на страната, в която живея в момента и вероятно ще работя, след като завърша.

Обичам личния подход

Има и нещо наистина уникално в нашия университет. В допълнение към основните предмети като маркетинг и продажби, финанси, логистика и човешки ресурси, имаме и предмет обучение и развитие. Това ви помага да станете по-доброто си Аз и по-късно по-добър професионалист. Обичам личния подход, който се предлага в университета – малки класове от 12 до 15 ученици и групи от 3 или 4 ученици. Преподавателите ни са наистина полезни и достъпни. Те са готови да отговорят на всеки въпрос и да ви помогнат с вашите задачи, което е чудесно, защото всички те имат професионален опит и опит в реални компании. Също така има възможност да бъдете по-независим ученик и да управлявате собственото си темпо на работа и да избирате какво да правите и кога да го правите, като същевременно спазвате сроковете и насоките от преподавателите.

Модерен кампус

Самият кампус е наистина хубав и модерен. Международният бизнес е в сграда X, която е изцяло направена от стъклени панели. Това прави класната стая и учебната среда наистина спокойни и освежаващи. Има много места, където можете да учите и да работите по проекти, които обичам да посещавам. В допълнение, Zwolle е прекрасен град с красива архитектура и интересни места за посещение.

Стаж и обучение в чужбина

Наистина се радвам на стажа си, който трябва да направя за избрана от мен компания, и разбира се на обучението в чужбина, за което мога да избирам от над 100 университета по целия свят.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top