fbpx

Abbey DLD Group of Colleges

Oбучението в един от колежите на Abbey DLD може да ви осигури несравнима възможност да получите достъп до някои от най-добрите университети във Великобритания, да подобрите английския си и да направите най-добрия старт в кариерата си. Всеки един от нашите три колежа в Кеймбридж, Манчестър и Лондон предлага образование според нуждите ви, предназначено да подготви учениците за успешно бъдеще, включително и прием в най-престижните университети в Обединеното кралство. Нашите курсове включват GCSE (от 14-годишна възраст), A-levels в над 30 специалности и International Foundation Programmes (от 17-годишна възраст).

Abbey College Cambridge

Колежът отваря през 1994 г. и успехът му води до разрастване и разширяване, което налага преместването му, през 2016 г. в нова, специално по- строeна за целта сграда. Abbey College Cambridge е изградил солидни връзки с Cambridge University и предлага на учениците си посещения в колежите и факултетите на университета, както и възможност за стажове в универ­ситетските лаборатории. Резултатите на A-level за 2017 г. продължават да отличават колежа като един от най-добрите независими колежи във Велико­британия. През 2017 г., 34% от резултатите са с оценка A*, а рейтингът на отличните оценки (A*- A) е 70%.

Abbey College Manchester

Abbey College Manchester предлага A-level and GCSE програми от 1990 г. насам. Колежът има 3 основни направления – науки и математика, изкуства и хуманитарни науки и езици и международни науки. Често избирана е медицинската ни foundation програма (Medical Pathway), след завършването на която учени­ците биват директно приемани в University of Central Lancashire.

DLD College London

Най-старият ни колеж е създаден през далечната 1931 г. През 2015 г. се премести в чисто нова, съвре-менна сграда в центъра на Лондон с изглед към река Темза, Парламен-та и Биг Бен. Със светлите си, просторни и съвременни помеще-ния и сигурното настаняване на те-риторията на колежа, DLD College Лондон представлява един уникален кампус. Всичко това в центъра на живописния исторически град Лондон. В DLD идват ученици не само от всички краища на Велико-британия, но и от целия свят, за да се обучават в широкия спектър от предмети, които колежът предлага.

Address 199 Westminster Bridge Road
City London
Zip code SE1 7FX
Phone +44 (0) 20 7935 8411
Email lilla.somogyi@alphaplusgroup.co.uk 
Web-site  https://www.dldcollege.co.uk
Country United Kingdom

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ПРИЕМ

В зависимост от курса

За A-level - IELTS мин. 5.0

Апликационна форма

Интервю

 

СРОКОВЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Няма фиксиран краен срок, но местата за настаняване се изчерпват и насърчаваме учениците за ранен прием.

Начало на учебната година: септември 2018 г.

Край на учебната година: юни 2019 г.

Финансови условия /годишно/

Валута

Британска лири

Такса за обучение

12 205 - 25 175 (В зависимост от колежа и програмата.)

Общежития

Да

Настаняване в семейство

Да

Храна

Осигурена

Други разходи

1000-2000 (възвращаем депозит)

Такса кандидатстване

250

Финансова Подкрепа

Стипендии, в зависимост от резултатите в училище и теста за прием.

ПРОГРАМИ

A-level

GSCE/IGCSE

International Foundation Programme

 

Top