fbpx
Начало » Конкурси и стипендии » WU Executive Academy с нови стипендии по енергийно управление и европейско бизнес право

WU Executive Academy с нови стипендии по енергийно управление и европейско бизнес право

  • netpro
  • 14 апр. 2016
  •  Коментарите са изключени за WU Executive Academy с нови стипендии по енергийно управление и европейско бизнес право

От тази година WU Executive Academy предлага два вида нови частични стипендии за експерти, които работят или планират да работят в сферата на възобновяемите енергийни източници и „умното“ потребление – а именно Renewable Еnergy стипендии и Smart Utility стипендии.

И двата вида грантове са за Професионалната МВА програма по Енергийно управление на бизнес училището, която започва през ноември тази година. Срокът за кандидатстване със стипендия е 27 юни.

Професионалната МВА програма по Енергийно управление е тройно акредитирана от AACSB, AMBA и EQUIS, и включва международни резиденции в САЩ, Бразилия и ОАЕ. Създадена от членове на ОПЕК и други международни организации, програмата предлага едни от най-новите академични и бизнес познания в сферата. Средната възраст на участниците е 36 години, като повечето от тях притежават над 12 години професионален опит в секторите енергетика и финанси.

WU Executive Academy ще предлага и нови стипендии за магистърската програма по европейско бизнес право, която също стартира през ноември 2016 г. Срокът за кандидатстване със стипендия е 27 май.  

Програмата по европейско бизнес право има за цел да развие по-доброто разбиране на мениджърите за правните проблеми в различните европейски държави. Този транснационален подход на програмата улеснява усвояването на основните правни принципи, илюстрирани с примери от правните системи на няколко държави-членки на Европейския съюз. Специално внимание се отделя на правото на ЕС.

Повече за програмите и стипендиите на WU Executive Academy може да научите на сайта на бизнес училището или чрез електронна поща на scholarship@wu.ac.at .

Освен това, WU Executive Academy ще представи програмите и стипендиите си на 11 май в София в рамките на Access MBA. 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top