fbpx
Начало » България » University of Sheffield организира срещи с кандидат-студенти на 18-ти и 19-ти юни в София

University of Sheffield организира срещи с кандидат-студенти на 18-ти и 19-ти юни в София

  • netpro
  • 12 юни 2015
  •  Коментарите са изключени за University of Sheffield организира срещи с кандидат-студенти на 18-ти и 19-ти юни в София
University of Sheffield

На 18-ти и 19-ти юни, в сградата на Британски съвет в София University of Sheffield ще проведе събеседвания с потенциални кандидат-студенти за своите съвместни програми с ВУЗФ Университет по финанси, бизнес и предприемачество. Престижното британско висше училище е в топ 20 на най-добрите университети в Европа. Предлагат се и стипендии.

 

 

 

Програмите

Кандидат-бакалаврите могат да получат международно признати английски бакалавърски дипломи по бизнес науки – Маркетинг, Финанси и Мениджмънт в София.

Предлагат се и четири магистърски програми:

–          Бизнес мениджмънт, технологии и иновации

–          Банково дело и финанси

–          Маркетинг, реклама и връзки с обществеността

–          Дигитален маркетинг и социални медии

Обучение

Бакалавърските програми продължават 4 години – първите три са в базата на ВУЗФ в София, а през последната обучението се провежда в Солун, в Международния факултет, CITY College към University of Sheffield. Магистратурите продължават 2 години, но занятията са планирани в рамките на 1 уикенд месечно, което ги прави подходящи за хора, които работят и учат едновременно. 

Срещите

Индивидуалните срещи ще се проведат на 18-ти и 19-ти юни в сградата на Британски съвет в София. Кандидатите ще могат да разговарят лично със зам. ректорът на висшето училище – Мегаклис Петмезас. За участие в срещата е необходимо предварително записване, което можете да направите на посочените по-долу координати.

 

VUZFЗаписвания на:

тел: 02/961 62 63

GSM: 0888/43 57 50

email: bulgaria1@city.academic.gr

График:

Британски съвет, София, ул. Кракра 7

18ти юни – четвъртък от 15:00 до 18:00 часа

19ти юни – петък от 14:00 до 18:00 часа

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top