fbpx
Начало » МВА » Toп Бизнес училища търсят български кандидати за MBA

Toп Бизнес училища търсят български кандидати за MBA

  • netpro
  • 05 май 2016
  •  Коментарите са изключени за Toп Бизнес училища търсят български кандидати за MBA
EADA Business School

EADA Business School и HHL – едни от най-добрите международни бизнес училища  набират MBA кандидати в България този май! Най-престижните институции присъстваха на събитието Access MBA на 11.05., като техен представител ще организира лични срещи с кандидати от 10:00 ч. до 15:00 ч. -/преди старта на Access MBA/ в София Хотел Балкан (бивш  Шератон).

Утре (12.05), в 9 часа сутринта на същото място ще се проведе бизнес закуска с възпитаници от университета и представител от EADA. За повече информация вижте сайта на престижното бизнес училище.

Всички заинтересовани ще имат възможността да обсъдят в детайли предлаганите програми MBA в по-неформална обстановка с колегите кандидати и алумни. Събитието цели изясняване на всички въпроси или притеснения на кандидатите, като се срещнат директно с представители от EADA Business School, и получат информация от първа ръка от бившите студенти от програмата Global Executive MBA.

EADA Business School – Развитие на лидера в теб!

Развитие на лидера в теб, с висока възвръщаемост на инвестициите и подготовка за работа в силно конкурентна, глобализирана бизнес среда в MBA програма с акредитация Triple Crown.  Това предлагат Global Executive MBA прогарамата от EADA и HHL – и двете в топ 25 бизнес училища в света (FT класиране, 2016 г.).

MBA в такава престижна институция ще ви води до нивото, необходимо за успешно развитие на вашите управленски качества и умения, както и до ускорение на вашето професионално и личностно развитие.

Какви са предимствата

Целта на програмата MBA е да се осигури висока възвращаемост на инвестициите. Основните предимства са:

– Двойна MBA диплома от два от водещите университети в Европа;

– Бизнес образование на най-високо ниво със съвременни подходи за обучение;

– Специализирани курсове, предназначени за сравняване на различните страни по света със специален фокус върху развиващите се икономики (Бразилия, Китай и Индия);

– Междукултурно и междуличностно обучение в рамките на различни екипи;

– Подкрепа от вискоквалифицирани преподаватели и ментори и ръководство за обучение по време на цялата програма;

– Обучение от известни бизнес експерти, които споделят опита си относно най-добрите практики в компании от цял свят;

– Обмен на бизнес опит с колеги и експерти от различни индустрии и държави .

Какво казват възпитаниците?

Може би едно от най-важните предимства на предстоящите събития е възможността за среща с възпитаници на бизнес училището. Ето какво двама от тях споделят за програмата Global EMBA в EADA – HHL:

„Опитът, който дава Global EMBA в EADA – HHL е наистина уникален.“ – Казва Щоно Калоферов, Solution Capability Manager в Hewlett Packard Global Delivery – България. Той добавя, че му е отнело едва седмица, за да се убеди, че е на точното място! По собствените му думи: “ Уверен съм, че открих правилната програма, която допълнително ще развие уменията ми и ще отвори нови и вълнуващи възможности за мен. Най-хубавото нещо бяха прекрасните хора, които срещнах, както от преподавателите така и сред другите участници в програмата.“.

Друг виден възпитаник на Global EMBA е Боряна Колева – главен изпълнителен директор НЕЛБО Ltd, България: „Програмата Global Executive MBA е комбинация от проучване, самостоятелно развитие, самопознание и контакти. Методиката ми помогна да интегрирам знанията в личния и професионален живот. След всеки модул на програмата осъзнавах, че наученото ми позволява да погледна на  старите проблеми като нови предизвикателства. “

Боряна пази мили спомени от следването си в ЕМВА програмата. „Особено ми хареса времето, прекарано с колегите – всички мениджъри с дългогодишен опит в различни сектори и с една и съща цел: Да се развиват и да растат.

Боряна Колева ще се срещне с потенциални кандидати на 11 май и 12 от 2016 г.

Стипендии на разположение!

В контекста на своята международна стратегия за набиране на кандидати, EADA и HHL търсят талантливи мениджъри от Централна и Източна Европа, на които да дадат 5 стипендии. Тези стипендии са в подкрепа на мисията на бизнес училищата за привличане на изключителни кандидати от нашия регион.

Те ще бъдат на разположение на всички бизнес лидери, работещи в Централна и Източна Европа. Успешните кандидати трябва да обяснят под формата на есе защо се самоопределят като граждани на света и как ще допринесат с опита си към курса. 5-те най-добри кандидати ще получат намаление на таксите за обучение с 25%!

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top