fbpx
Начало » Бакалавър » Seneca посреща студенти от цял свят

Seneca посреща студенти от цял свят

  • netpro
  • 09 мар. 2016
  •  Коментарите са изключени за Seneca посреща студенти от цял свят
senecamarkhamcampus

С повече от 5,500 международни студенти от над 120 страни, Seneca College уверено може да твърди, че е посрещнал света в своята история.  Висшето училище е разположено в Торонто, най-големият град на Канада и се гордее с мултикултурната си колежанска среда. Четирите основни кампуса на Seneca са разпределени в агломерацията около Торонто и предлагат модерна и качествена учебна база.

Четиригодишните бакалавърски програми на Seneca, 2 и 3 годишните дипломни и едногодишните магистърски програми, са разработени съвместно с бизнес лидери, за да положат основите на студентския успех. Можете да избирате от над 150 редовни програми и над 500 възможности за кариерна реализация, всяка от които носи различни възможности за теоретично и практическо обучение.

Отличната репутация на Seneca се потвърждава и от множеството партньорства с университети от цял свят. Тези партньорства са отворени врати за развитие на образованието за студентите. Възпитаниците на Seneca могат да се възползват и много стажове и съвместни програми с бизнеса.

Последните са страхотна възможност за натрупване на трудов стаж и практически знания – две неща, които са еднакво важни. Учебните планове на висшето училище са гъвкави и са съобразени с възможностите за стажове и работа. Това важи както за съвместните програми, така и за обикновените. Веднъж завършили, студентите могат да продължат следването си в магистърски програми, да преминат в друго висше училище или да започнат работа.

Нагаждането към живота в Торонто е лесно, благодарение на помощта от International Student Services. Екипът помага с настаняването, академични съвети, визите, намирането на работа и т.н. Seneca се стреми да осигури възможно най-удобната среда на студентите си, за да могат спокойно да се концентрират върху преживяването си в университета, независимо от факта, че са далеч от дома.

Образованието в чужбина е невероятно преживяване, спомените от което остават за цял живот. Независимо дали ще решите да се завърнете в България след като завършите или ще останете в Канада, за да преследвате кариерно развитие, Seneca ще ви помогне да се превърнете в човека, който искате да бъдете.

Повече информация може да откриете на www.senecacollege.ca/international или като се свържете с нас на seneca.international@senecacollege.ca

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top