fbpx
Начало » Средно образование » Кандидатстване средно образование » School Generator 2018 – Време е за рЕволюция!

School Generator 2018 – Време е за рЕволюция!

Четвъртото поредно издание на School Generator 2018 ще предложи за пореден път уникална комбинация от интересни теми за седмокласниците, които ще кандидатстват в гимназия. Събитието е напълно безплатно за посетителите и за училищата, които ще присъстват с щанд в рамките на изложението. 

 

School Generator 2018 ще се проведе на територията на 22-ро СУ „Г.С. Раковски“ на 29-ти април (неделя) между 10:00 часа и 17:00 часа.

>>> Регистрация за участници тук 

>>> Регистрация за училища тук

Тази година Ученическият парламент на 22-ро СУ „Г.С. Раковски“ обединява усилия с Career rEvolution – първата авторска програма за кариерно ориентиране в България. Професионалните кариерни консултанти от Career rEvolution ще водят уъркшопи и ще подарят на всички седмокласници и техните родители талони за големи отстъпки за индивидуални консултации.

Oсновни акцента по време на събитието:

– Уъркшоп „Моят Елемент“ за седмокласниците, които имат нужда да опознаят силните си страни и да ги имат предвид при избор на последващо образование. Всеки младеж ще получи индивидуална карта на талантите, специално направена от екипа на Career rEvolution.

– Изложение на ТОП гимназиите в София и презентации училища в мултимедийните зали на 22-ро СУ.

– Дискусия „Училище – Мечта“, по време на която младежите ще обсъдят какво трябва да представлява идеалното училище, какво искат да има в него и ще го оформят по артистичен начин.

В предишни години участие в събитието взеха около 40 училища от столицата, тази година очакваният брой е почти същият. Ще присъстват всички елитни езикови гимназии, гимназиите с по-специален профил, които наблягат на развитието на артистични, танцови и технически умения, както и гимназии, които залагат на развитие на занаяти. Един от интересните нови участници в изложението е гимназията за дигитални умения Софтуни Светлина – колаборация между SoftUni и ЧОУ „Светлина“. Посетителите на събитието са около 400 всяка година – седмокласници и техните родители. Отзивите са много позитивни и еуфорията и тази година е голяма.

Екипът на Career rEvolution с радост се включва в организацията, тъй като за нас е много важно да разширяваме идеята за ранно кариерно ориентиране и да задълбочим разбирането за нея. Като сертифицирани кариерни консултанти и експетри в областта на неформалното образование на младежи, ние помагаме на младите хора да познават много по-добре силните си страни, да мечтаят с още повече размах и да развиват умения за поставяне на цели.

Вярваме, че новите рЕволюционери са именно тези млади хора, които са уверени каква е тяхната посока за развитие и които искат да допринасят за общността. За съжаление, настоящата образователна система не отделя достатъчно време за развитие на тази нагласа и на уменията, необходими за успех в ХХI век. А те са: предприемачески дух, ефективно поставяне и постигане на цели, умения за справяне с трудности и отношение към глобалните проблеми, комуникационни и лидерски умения. В програмите на Career rEvolution залагаме именно на тези умения. Благодарение на този подход, младежите си тръгват от нашите обучения с пълна картина на силните си страни, стратегия как да ги развиват и богат набор от умения. Това ги превръща в новото поколение лидери, които разполагат с увереност и умения да разгърнат потенциала си максимално.

Подробна програма на събитието School Generator 2018 и регистрация >>> ТУК .

 

Автор: Карина Карагаева, Career rEvolution

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top