fbpx
Начало » България » Samsung България осигури безплатни обучения за създаване на онлайн портфолио на учителя и работа с платформата Smart Classroom за над 750 български педагози през 2021 г.

Samsung България осигури безплатни обучения за създаване на онлайн портфолио на учителя и работа с платформата Smart Classroom за над 750 български педагози през 2021 г.

  • myotova
  • 21 окт. 2021
  •  Коментарите са изключени за Samsung България осигури безплатни обучения за създаване на онлайн портфолио на учителя и работа с платформата Smart Classroom за над 750 български педагози през 2021 г.

Броят на проведените обучения от началото на 2021 г. до момента е 30, а до края на годината предстоят още 10

„Обученията се провеждат от квалифицирани обучители на фондация „Образование 5.0“, партньор по проекта“, обясни Магданела Делинешева, председател на УС на фондация „Образование 5.0“. „За целия ни екип, в който имаме щастието да работим заедно с толкова опитни и можещи обучители, най-важно е признанието за добре свършената работа. Истинско удовлетворение е, когато получим обратна връзка от учители, че обучението е било важно и полезно за тях. Като например оценката на г-н Цветан Милев от Профилираната гимназия с преподаване на чужди езици „Алеко Константинов“ – гр. Правец, който ни писа: „Искам да изкажа огромна благодарност от мен и колегите ми, всички сме много доволни от обучението за портфолио. Продължавайте все така професионално да работите и да се развивате“. Такива думи ни убеждават в смисъла на проекта Smart Classroom и реалната подкрепа, която чрез него получава българският учител“, допълни още тя.

 

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. Водещи са и в пространството на Internet of Things с отворената платформа SmartThings, широко портфолио от умни устройства и проактивно сътрудничество с различни индустрии. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

 

За Инфино

С екип от 15 ИТ инженери, Инфино ежемесечно работи и предлага иновативни софтуерни решения по Smart Classroom проектите на Samsung. За повече информация: https://www.infinno.com/

За Фондация „Образование 5.0“

Мисията на фондацията е развитието на образованието, науката, културата чрез утвърждаване на новите технологии. Дейността й е свързана с организиране на обучения, форуми и събития, издаване и разпространение на учебно и научно съдържание, проучвания и анализи. „Образование 5.0″ вярва, че позитивната социална промяна следва да се осъществи благодарение на съвместните усилия на целия граждански сектор, затова организацията цени високо осъществяването на проекти в партньорство. За повече информация: https://edu5.0.bg/

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top