fbpx
Начало » България » INNOVATION EXPLORER DAY

INNOVATION EXPLORER DAY

  • netpro
  • 15 ян. 2016
  •  Коментарите са изключени за INNOVATION EXPLORER DAY
Innovation explorer Bulgaria logo CMYK Copy

INNOVATION EXPLORER DAY е първото бизнес събитие в България, което се фокусира върху как се правят иновации и глобалните методологии в тази сфера. Събитието ще се проведе този четвъртък в София Тех Парк! Програмата започва от 9 и ще продължи през целия ден!

За разлика от първото издание, което представи за пръв път в България методологиите и компаниите, които ползват Systematic Inventive Thinking, Design Thinking, Lean и Lean Startup, като доказани протоколи за креативно решаване на проблеми, през 2016 гoдина, форумът ще търси истинското лице на иновациите, като резултат от грешки, проблеми, усилия и човешка необходимост, а не като лъскави, гланцирани и скъпи думи, и продукти. Затова и историите, които нашите международни гости тази година ще представят, са истории за дългия път до иновациите през провалите и начините да се учим от тях. Най-кратките истории на иновациите: от провал до успех, от нула до греой, от нула до първия милион, създадени с креативната и приятелска подкрепа на криейтив агенция Нитрам.

Конференцията събира за втори път в България, водещите глобални иноватори, като Disney и Pixar Animation Studios, Google, McCann, Intel, Flipps, StudySmart и др., които ще представят тенденциите в ключовите категории на иновациите: 

– Креативност
– Disruptive Innovation 
– Open Innovation
– Развитие на нови продукти и услуги
– Социални иновации

Лектори отново ще бъдат доказани имена в бранша, които за пръв път гостуват, като архитект-иноватори в България:
Юрген Бенинг от Интел, As. General Council Intel (USA)

Ким Уайли от Гугъл, Head of Customer Change and Transformation, Google for Work; Нир Рефуа от МакКан Ериксон, Chief Innovation Оfficer McCann Europe (Israel)
Филип Флоетото от Дисни, Senior Software Engineer (USA)
Константин (Дино) Кирицис от СтъдиСмарт, Founder of Study Smart (Greece)
и др.

И тъй като за нас приемствеността и традициите са в основата на културата на иновации, сме поканили двама от миналогодишните лектори и тази година, като гости, така че Феликс Вон Хелд (IICM) и Антони Христов (Pixar) отново ще бъдат с нас, за да осигурят плавен преход към темите на 2016 година.

Следобед, регистрираните участници ще могат да участват в три работилници за креативност и иновативност, които и тази година сме поверили на най-добрите от най-добрите – SAP Design Thinking Coaches Community, IICM и Pixar Animation Studios:
14:00 – 16:00 hall 2 Design Thinking – Designing the perfect mobile app, SAP Design Thinking Coaches Community (Monika Kovachka, Stanimir Dochev)
14:00 – 16:00 hall 3 Product Innovation. What`s next? – IICM (Felix Von Held, Matias Kessler, Suzane Muler)
14:00 – 15:00 hall 4 Creativity process – Pixar Animation Studios Senior Design Team (Anthony Christov, Steve Purcell, Philip Floetotto)

Организатори са Капитал и Иновейшън Стартър БоксГенерални партньори на събитието са: UniCredit Bulbank, за втора поредна година и Telenor Bulgaria.

Повече информация може да намерите тук: 

https://www.facebook.com/events/467914013393856/

http://innovationexplorer.bg/

Нашите читатели могат да се възползват от 10% отстъпка от цената на билетите със следния код за отстъпка: ixpartner

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top