fbpx
Начало » Бакалавър » “iArts е като начин на живот”

“iArts е като начин на живот”

  • netpro
  • 12 май 2016
  •  Коментарите са изключени за “iArts е като начин на живот”
cedric

Изкуството трябва винаги да търси възможности да подобрява света около нас. Това е философията на специалност Интердисциплинарни изкуства – тригодишна бакалавърска програма в Zuyd University of Applied Sciences  (Маастрихт, Холандия).

В тази програма креативните и талантливи студенти строят мостове между изящните изкуства, науката и обществото. Те измислят креативни и оригинални решения на реалните социални и културни проблеми, под формата на артистични продукти и интервенции.

iArts е разположен в сърцето на Маастрихт, Европейски културен център и дом на 11 000 студенти.  

Седрик Вийгел (на снимката) от Германия, студент втора година в iArts казва:

 “В iArts комбинираме предприемачеството и изкуството в едно. Провеждаме теоретични изследвания, създаваме изкуство и го продаваме. Използваме всичко около нас за вдъхновение за нашите арт-проекти. Не се ограничаване и разширяваме границите непрекъснато. Зависи само от студентите какви медии ще използват. Теоретично мога да опитам всичко. Лично на мен ми се отдават музиката и звукообработката, но идеята на програмате не е да задълбаваме твърде много в една област, за да развием различни умения.

За мен iArts е като начин на живот. Това което правя в образованието си, правя и в свободното си време.

Научете повече за Седрик и други студентски истории:  http://international.zuyd.nl/studying/students-stories

Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences предлага множество бакалавърски програми в различни сфери, на английски език. Студентите работят в малки групи от не повече от 15 души, подкрепени от ментор. Този метод подкрепя активното участие, груповите дискусии и стимулира решаването на проблемите.

Zuyd се намира в Маастрихт, Холандия. Сгушен между Германия и Белгия, Маастрихте е един от най-популярните градове за местни и международни студенти. В историческия център има всичко необходимо за младите хора: ресторанти, театри, кино, барове и спортни съоръжения.

Научете повече тук: http://international.zuyd.nl/

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top