fbpx
Начало » Конкурси и стипендии » Executive MBA Букурещ отбелязва 10-та си годишнина със специални стипендии за българи

Executive MBA Букурещ отбелязва 10-та си годишнина със специални стипендии за българи

  • netpro
  • 11 апр. 2016
  •  Коментарите са изключени за Executive MBA Букурещ отбелязва 10-та си годишнина със специални стипендии за българи
WU-student-and-lectrer

Executive MBA Букурещ – единствената програма на WU Executive Academy извън Австрия, празнува своята 10-та годишнина. Стартирайки като проект между Erste Bank/BCR, OMV/Petrom и Академията през 2006 г., 10 години по-късно ЕМВА Букурещ e една от водещите МВА програми в Централна и Източна Европа.

Участниците са предимно от Румъния, България, Австрия, Германия и Молдова. Средната им възраст е 35 години, като повечето от тях имат близо 11 години опит, шест от които на управленски позиции. Te работят най-вече в сферите на банкирането, финансите и застраховането (32%), маркетинга и продажбите (16%), ИТ индустрията (15%) и търговията на дребно (7%). 

„Едно от най-силните предимства на програмата е, че тя ви помага да надградите и структурирате бизнес уменията си интерактивно – чрез дискусии, бизнес проекти и симулационни игри, без да имате чувството, че сте отново на училище“, споделя Яна Иванова, изпълнителен директор на Медиа Линк.

Въпреки че Erste Bank/BCR и OMV/Petrom вече не присъждат пълни стипендии в Румъния, успехът на EMBA Букурещ е забележителен. В годишната си МВА класация, престижният румънски вестник Ziarul Financiar редовно отсъжда първото място на програмата.

“Тази годишнина доказва, че сме успели да се утвърдим не само във Виена, но и в Румъния – дори и без подкрепата на външни партньори. Повече от 230 мениджъри са ни се доверили за своето развитие“, казва деканът на WU Executive Academy, проф. Барбара Щьотингер.

EMBA Букурещ е акредитирана от AACSB, AMBA и EQUIS – привилегия от която се ползват само 1% от всички MBA програми в света. Програмата предлага и международни резиденции във Виена и САЩ.

Специални стипендии за българи

Тази година, за да отбележат специалния повод, от WU Executive Academy предлагат 3 специални стипендии за българи до 50 % от таксата за обучение. Повече информация може да научите на интернет страницата на бизнес училището, а самият формуляр за кандидатстване може да откриете тук.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top