fbpx
Начало » Бакалавър » ESADE от Испания в топ 20 на бизнес училищата в света

ESADE от Испания в топ 20 на бизнес училищата в света

  • netpro
  • 30 ян. 2017
  •  Коментарите са изключени за ESADE от Испания в топ 20 на бизнес училищата в света
esade-business-school 416x416

Тазгодишната престижна класация на Financial Times вече е факт. Тя поставя ESADE сред 20те най-добри бизнес училища в света, което е най-добрия резултат на университета в историята на предлаганата от него MBA програма.

 

Встрани от топ 20, ESADE е на 2ро място в света по кариерно развитие и на 3то в Европа по нарастване на заплатите. Тези два факта доказват, че е добра идея да запишете MBA програма, чието завършване прави възможно покачването на заплатата ви с 116% до края на третата година след дипломирането ви.

 

Интернационалната природа на MBA програмата на ESADE предполага приемането на 94% международни студенти. С нея имате възможността да усъвършенствате испанския си или да научите други езици, участвайки в програми за студентска мобилност на различни континенти, както и да станете част от глобалните програми за обмен на студенти. Тази година сте виждали университета позициониран на 8мо място в Европа по броя на международни студенти, както и на 6то място по признака „доволни студенти“.

 

Ако търсите програма, която да подсили кариерата ви и да ви даде интернационален опит в едно от най-добрите училища в света, тази на ESADE е точно за вас.

 

Прочетете повече на http://www.esade.edu/web/eng .

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top