fbpx
Начало » Бакалавър » Design Your Talent – уебинар и конкурс за стипендии за бакалавърски програми в NABA

Design Your Talent – уебинар и конкурс за стипендии за бакалавърски програми в NABA

  • netpro
  • 14 юни 2016
  •  Коментарите са изключени за Design Your Talent – уебинар и конкурс за стипендии за бакалавърски програми в NABA

Една от най-добрите академии за мода и дизайн в Европа – Nuova Accademia di Belle Arti, Milano (NABA), обяви конкурс за 5 стипендии в размер на 20% от таксата за обучение за бакалавърските си програми. Стипендията ще бъде изчислена върху таксата за обучение, която се определя на база семейни доходи или 20% от 5090 евро, 7140 евро, 8340 евро, 11 340 евро или 13 390 евро.

Стипендия се отпуска на кандидатите с най-креативни проекти, които са по зададена тема спрямо избраната бакалавърска програма. За да даде насоки за успешното му разработване, NABA организира специален уебинар Design Your Talent на 23 юни от 16:00 часа. Можете да направите безплатна регистрация за онлайн семинара тук.

Ако желанието ви е да учите мода и дизайн, да работите по реални проекти с The Swatch Group, Giorgio Armani, Ikea Italia Retail, Saatchi & Saatchi, Harrods и Moschino, и да спечелите стипендия за обучението си, имате време до 4 юли да подготвите:

·         Попълнен формуляр за кандидатстване

·         CV

·         Мотивационно писмо

·         Креативен проект

·         Копие от диплома за завършено средно образование или академична справка (в случай, че дипломата ви не е издадена)

·         Сертификат за владеене на английски език (ако е наличен)

·         Финансови документи

Участието в конкурса за стипендии освобождава кандидатите от таксата за разглеждане на документи, която е в размер на 250 евро.  Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 19 юли.

Уебинарът, който NABA организира на 23 юни от 16:00 часа, ще ви даде полезни насоки какво се търси в кандидатите за различните програми.

Мениджър обучения в академията – Джулия Пицоло, ще ви покаже най-важните части от креативно портфолио за всяка от програмите, които академията предлага и с радост ще отговори на всичките ви въпроси.

 

За да участвате в уебинара Design Your Talent на NABA, ви е необходима единствено добра интернет връзка. Можете да направите своята безплатна регистрация за уебинара чрез формата тук, а с наближаване на събитието на посочения от вас имейл ще получите линк за достъп до онлайн семинара.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top