fbpx
Начало » България » Coventry University провежда информационна среща в България и дава 1000 паунда стипендия на всеки кандидат!

Coventry University провежда информационна среща в България и дава 1000 паунда стипендия на всеки кандидат!

  • netpro
  • 08 дек. 2015
  •  Коментарите са изключени за Coventry University провежда информационна среща в България и дава 1000 паунда стипендия на всеки кандидат!
Coventry university

По време на срещата ще можете да разберете кои са най-важните стъпки за успешна кариера, както и да научите и повече за образованието във Великобритания и Coventry University от завършили студенти, които са започнали успешна кариера или собствен бизнес в България или чужбина.

Къде и кога?

11 декември, петък, от 18 ч. в зала Innovation Space в betahaus sofia (ул. „Крум Попов“ 56-58).

Защо да дойдете на срещата?

Срещата с представител на Coventry University със сигурност ще помогнe в процеса на кандидатстване, а освен всичко друго няма да ви струва абсолютно нищо. Не забравяйте, че ще можете да зададете своите въпроси и да научите всичко за стипендията от 1000 паунда, която можете да получите:

– специалностите, предлагани в Coventry University

– процеса по кандидатстване

– финансирането

– настаняването

– обучението и живота в Ковънтри

– реализацията

Възможност за стипендии!

Стипендии за успех: 1000 паунда на година, на базата на академични постижения.

•         Достъпни са за всички кандидат-студенти от България, както за бакалавърски, така и за магистърски програми

•         Стипендиите се разпределят на базата на академичните постижения. (Кандидат-магистрите трябва да имат успех от минимум 4.50 от дипломата за завършена степен бакалавър, а кандидат-бакалаврите – оценка от 5,50 или повече в дипломата си за средно образование).

•         Няма отделно класиране за стипендиите. Всички кандидати за бакалавърски и магистърски програми от България автоматично участват в надпреварата за стипендия.

 

Стипендии за Инженерни, Природни и Компютърни науки – Януари 2016 година

Стипендиите са достъпни и за бакалаври и магистри, които се присъединят към нашите програми по Инженерни, Природни и Компютърни науки.

Стойността на стипендиите е:

Бакалавърски стипендии: 4 500 британски паунда (по 1 500 на година)

Магистърски стипендии: 3 000 британски паунда

Как се кандидатства?

Стипендиите се получават на конкурсна основа. За да кандидатствате, трябва да предадете есе от 500 думи. Темата е: Как ще използвате наученото в Университета, за да допринесете в сферата на Инженерните, Природните или Компютърните науки.

Запишете се сега!

Тъй като местата в залата са ограничени, ви съветваме да се регистрирате още сега. Формата за регистрация може да намерите на линка ТУК.

 

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top