fbpx
Начало » Новини » Coventry University – качествено преподаване с фокус върху професионалната реализация

Coventry University – качествено преподаване с фокус върху професионалната реализация

  • netpro
  • 17 сеп. 2015
  •  Коментарите са изключени за Coventry University – качествено преподаване с фокус върху професионалната реализация
Coventry1 for web

Качествено преподаване с фокус върху професионалната реализация, стабилни взаимоотношения с индустрията и иновативен и динамичен подход към процесите на учене са само някои акценти от същността на Ковънтри Юнивърсити. Студентите са в центъра на всичко, което правим. Знаем, че очаквате отлично преподаване, интересни преживявания и кариера, която придава още по-голяма стойност на инвестицията ви. В Ковънтри Юнивърсити се стараем да осигуряваме тези възможности. Учебната ни програма включва модули, специално разработени да развиват важни умения за професионална реализация. С многото програми, които Ковънтри Юнивърсити предлага в кампусите си в Ковънтри, Лондон и Истанбул, той се превръща в трамплин към бъдеща успешна кариера.

ЕЛАТЕ СРЕД ВЪЗПИТАНИЦИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ В ЕДНА СВЕТОВНА ОБЩНОСТ.

Ние знаем какво предизвикателство е пазарът на труда за току-що завършилите, затова и насърчаваме и помагаме на студентите при намирането на място за стаж и лятна практика, за да бъдат предпочитаните кадри при търсене на работа.

Курсовете ни развиват знания, умения и компетентности, посочени от работодателите като важни за различните индустрии или професии. Програмите на повечето ни бакалавърски специалности предвиждат варианти за курсове, при който се редуват обучение и практика, курсове в чужбина или стаж във фирма – всички те ви осигуряват ценни възможности за кариерно развитие. Освен това към повечето от програмите предлагаме по един модул „Add+vantage“, задължителен курс за развитие на умения за кариерна реализация, който помага за усъвършенстване на практическите умения и способности, които работодателите смятат за изключително важни, а именно изучаване на езици, стартиране на бизнес, доброволческа дейност в училища или наблягане на лидерските умения – всички предназначени да представят автобиографията ви в по-силна светлина.

Инвестираме във вашето бъдеще

„Центърът“ на стойност 35 милиона лири е само част от инвестиционната програма за 200 милиона лири за развитие на кампуса на университета в центъра на Ковънтри. Инвестиционната програма включва изграждането на сграда за 55 милиона лири на Факултета по инженерни и компютърни науки, открита през 2012 г. От Нейно Кралско Височество

кралската принцеса. В сградата са разположени изтребител Harrier jump jet в естествени размери, въздушен тунел на Mercedes AMG Petronas, летателни тренажори и един от най-мощните магнити в Обединеното кралство. През 2017 г. ще отвори врати и новата супер лаборатория за наука и здравеопазване на стойност 60 милиона лири. Предвижда се сградата да приюти най-модерните достижения в областта на подпомагането на хора с увреждания, операционна зала, отделение за зависимости, зала за лечебна рехабилитация и линейка.

Ние знаем, че правите голяма инвестиция в бъдещето си и сме готови да ви помогнем да реализирате значителна възвращаемост от тази инвестиция – първо като студенти в Ковънтри Юнивърсити и след завършването.

За да постигнем това, разработваме програми, които развиват и усъвършенстват уменията за реализиране на пазара на труда. Програмите ни са динамични, актуални и практически насочени. Много от програмите ни са външно акредитирани, защото знаем колко важна е високата оценка. Предлагаме голямо разнообразие от модерни основни, бакалавърски, специализирани и магистърски програми, както и обучение по английски език.

Настаняване 

Студентският живот далеч от дома е чудесен начин за създаване на нови приятелства и бързо интегриране в университетския живот. Ковънтри Юнивърсити разполага с достатъчно удобни, сигурни и сравнително евтини опции за настаняване. Към момента разходите за настаняване са между б97,50 и 210 лири на седмица в зависимост от типа настаняване.

Опциите ни за настаняване включват:

• Помещения собственост на университета

• Настаняване с обслужване

• Настаняване без обслужване

• Общежития

• Частно настаняване thefuturelets (собствена агенция за недвижими имоти на университета).

www.thefuturelets.org.uk

 

СТИПЕНДИИ И ОТСТЪПКИ

За актуална информация за стипендии и отстъпки посетете: www.coventry.ac.uk/international

Ковънтри Юнивърсити с удоволствие приветства отличните студенти в своите програми.

Разбираме, че ученето в чужбина е важно решение, свързано с много разходи, затова предлагаме и много отстъпки и стипендии.

•          Стипендия за заслуги

•          Стипендия за специалност „Здравеопазване и науки за живота“

•          Стипендия за отличен успех

·         Спортна стипендия за атлети с изявени спортни качества

•          Стипендия на Британската общност

•          Стипендия на Доверителен фонд ‚Фъргюсън‘

•          Опрощаване на пълната вноска

•          Отстъпка за випуска

 

УСЛОВИЯ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Кандидатстването в Ковънтри Юнивърсити е лесен и бърз процес, като получавате първоначален отговор в рамките на 2 работни дни. Международният отдел трябва да разполага със следната информация, за да вземе решение във връзка с молбата ви:

• Всички академични справки

• Копия от дипломни/ за завършена степен, сертификати или препоръка от работодател, ако  работите

• Една препоръка от преподавател

• Резултат от тест по английски език (IELTS или подобен)

• Митивационно писмо

• Копие от валиден паспорт

 

Студенти от Европейския съюз

Студентите от ЕС трябва да кандидатстват чрез уеб сайта на Британската служба за прием в университети и колежи (Universities and Colleges Admissions Service (UCAS)). www.ucas.com

Посетете уеб сайта ни за повече подробности:

www.coventry.ac.uk/international/regions

Ковънтри Юнивърсити Лондон

 Ковънтри Юнивърсити Лондон предлага разнообразни бакалавърски и магистърски специалности в сърцето на един от най-големите финансови центрове в света.

www.coventry.ac.uk/londoncampus

Истински бизнес опит

Бизнес опитът ни и задълбочените познания за нуждите на съвременните работодатели ни позволяват да ви предложим учебен план, който развива квалифицирани и успешно реализиращи се студенти. Опитът ни в реалния бизнес личи във всичко, което правим – от дизайна на кампуса до намирането на възможности за работа – вашата реализация на пазара на труда наистина е приоритет за нас.

Защо да изберете Ковънтри Юнивърсити Лондон?

1.Гаранция за намиране на възможности за стаж или свързани с практиката проекти

 — ангажимент за предлагане на различни практически занимания като част от учебната програма.

2. Учебният план е съставен с мисъл за развитие на уменията за реализиране на пазара на труда

— всички програми са разработени по интерактивен начин и са обвързани с практиката.

3. Уникален учебна зала за борсова търговия

— разработена в сътрудничество с лидера в областта на финансовата индустрия.

4. Отличен преподавателски състав

— нашите преподаватели имат богат международен опит в различни сфери на бизнеса и индустрията.

5. Местоположение

 — на по-малко от пет минути пеша от станцията на Liverpool Street, историческия Spitalfi eld market и Brick Lane

Колеж Ковънтри Юнивърсити

Колеж Ковънтри Юнивърсити предлага голямо разнообразие от бакалавърски и следдипломни програми, а таксите за обучение са по-ниски в сравнение с други подобни институции. При успешно завършване получавате диплома от Ковънтри Юнивърсити. www.coventry.ac.uk/cuc

Защо да изберете Колеж Ковънтри Юнивърсити?

1. Високо качество на приемливи цени

Таксите, които плащате са по-ниски в сравнение с тези на други подобни образователни институции, а в същото време, при успешно завършване, получавате диплома от Ковънтри Юнивърсити.

2. Изключително качество на преподаване и подкрепа

Възползвате се от общо 20 часа контакти на седмица, разделени на 18 часа в групи от 25 до 50 студенти и 2 x 1 час в групи по 5 студенти. Това се равнява на средно 14 контакта седмично традиционно университетско преподаване. Преподавателите ви отделят време, за да се уверят, че сте усвоили преподавания през седмицата материал и че сте готови за следващата порция  знания.

3. Без изпити в края на годината

Няма традиционни финални изпити, за които да се тревожите. Вместо това оценяваме знанията ви чрез курсови работи, текущи оценки и междинни тестове. Преподавателите осигуряват съдействие чрез редовно актуализиране на учебнитематериали и наръчниците, предоставяни онлайн или лично.

4. Гъвкавост

Датите за записване са през февруари, април или септември. Това ви позволява да започнете програмата в удобно за вас време! Освен това всяка година часовете ви са или сутрин или следобед, за да имате възможност да работите почасово в рамките на учебния процес.

5. Работа за завършилите

Разработили сме програмите си с мисъл за нуждите на работодателите, което означава, че ще можете да приложите натрупаните знания на работното място. Дисциплините ни се преподават от практикуващи специалисти, които знаят какви са нуждите на работодателите – с акцент върху развитието на умения и компетентности, важни за успешното реализиране в трудова среда.

 

Ковънтри ще участва на средните изложения в България:

Световно Образование на Интеграл – всички градове

Европейско Образование на Едланта

Образование във Великобритания на Британски съвет

Vision for Education на 14-15 октомври

 

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

ПОСЕТЕТЕ УЕБ САЙТА НИ

www.coventry.ac.uk/international

ИЛИ ПОЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛ

+359 898829150 – за контакти директно с представителя на Ковънтри за България

+44 24 7765 2152 – за контакти директно в Обединеното Кралство 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top