fbpx
Начало » Бакалавър » Aрхитектура, дизайн и инженерни науки в Италия

Aрхитектура, дизайн и инженерни науки в Италия

  • netpro
  • 30 мар. 2015
  •  Коментарите са изключени за Aрхитектура, дизайн и инженерни науки в Италия
Aрхитектура, дизайн и инженерни науки в Италия
За шеста поредна година Politecnico di Milano активно набира български кандидат студенти.

Университетът кани всички архитекти, дизайнери, инженери и заинтересовани лица на своите информационни срещи, които ще се проведат на 7 и 8 април в София и Варна.

Предварителна регистрация ТУК

Със своите 40 000 студенти, Politecnico di Milano е най-голямото учебно заведение за инженери, архитекти и индустриални дизайнери в Италия.

Politecnico di Milano водеща европейска школа, сред чиито именити възпитаници са световно известният моден дизайнер Джан Франко ФЕРЕ, изобретателя на хеликоптера Енрико ФОРЛАНИНИ и основателя на популярната италианска компания за автомобилни гуми Джовани Батиста ПИРЕЛИ. Преподавателски колектив през годините включва лауреата на Нобеловата награда за химия от 1963 г. Джулио НАТА.

Politecnico di Milanoоглавява класацията за най-добри технически университети в Италия и е на 17-то място в Европа според QS World University Rankings 2014. Университетът предлага магистратури по архитектура, архитектурен дизайн, архитектурно инженерство, градско планиране, продуктов дизайн, строително, механо, енергийно, електрическо, компютърно, интернет и софтуерно инженерство, нанотехнологии, автоматика, инженерен мениджмънт, космическо инженерство и екологично инженерство.

Всяка година около 78% от новите дизайнери, 29% от новите архитекти и 19 % от новите инженери в Италия придобиват своята диплома в учебното заведение с близо 150 годишна история.

Информационните срещи, ще се проведат по следния график:

Варна  7 април, х-л „Голдън Тюлип”, 18:30 часа

София  8 април, х-л „Кемпински”, 18:30 часа

Таксите в университета са доста приемливи и се определят на база семейни доходи, като стандартната учебна такса за една академична година в университета е между EUR 800 и EUR 3300.

Информационните срещи ще представят и възможностите за стипендии. Те могат да бъдат пълни, които покриват таксата за обучение и разходите по настаняване или частични.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top