fbpx
Начало » България » 840 минути музика през 2017 г. с Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

840 минути музика през 2017 г. с Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

  • netpro
  • 29 май 2017
  •  Коментарите са изключени за 840 минути музика през 2017 г. с Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour
Mihaela Fileva

През лятото на 2017 г. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще изненада хиляди музикални фенове в цяла България. Всички почитатели на най-актуалната българска музика отново ще станат част от едно незабравимо и уникално музикално изживяване, което ще предостави на своите почитатели над 840 минути музика с най-хитовите родни и международни изпълнители. На голямата сцена ще излязат едни от най-успешните и популярни български изпълнители – Криско, Кристиан Костов, Михаела Маринова, Михаела Филева, СкандаУ, Тита, DARA, DJ Doncho, Балет Nova, Venzy, Pavel и Venci Venc’

Тазгодишното турне стартира на 7 юни от 19:00 часа на площад „Централен“ в град Пловдив, където миналата година над 30 000 души споделиха емоцията от хубавата музика и разтърсващото визуално шоу. 

Една година след като турнето зарадва над 200 000 фенове в 7 от най-големите български градове, звездите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017 са готови да се завърнат с пълна сила на сцената за нови музикални изживявания. 

Актуална информация за участниците в Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017, както и за датите и локациите на концертите, можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice of Summer Tour.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top