fbpx
Начало » България » 30 успели млади българи обикалят страната и показват личен пример

30 успели млади българи обикалят страната и показват личен пример

  • netpro
  • 30 авг. 2016
  •  Коментарите са изключени за 30 успели млади българи обикалят страната и показват личен пример
2

  Тридесет млади и креативни българи ще дават своя пример за постиженията си и професионалната си реализация, обединени главно от личния пример за родолюбие, който дават. А именно – как са завършили образованието си в чужбина, но са избрали да се реализират професионално и да продължат своето бъдеще в България. Техните ликове и лични примери ще красят 30 пана по време на изложба, носеща названието  „Образование за успешна кариера“,   която стартира в столицата през есента. Първата реализация ще бъде на 9-ти септември, по време на деветото издание на кариерния форум „Кариера в България, защо не?“ (ИЕЦ-София), а в началото на октомври ще краси пространството на Градската градина пред Народния театър „Иван Вазов“ (5.10. – 19.10.).

  30-те пана изобразяват млади българи, които са завършили водещи учебни заведения по света, като  Кембридж, Сорбоната, University of Twente – университет номер едно в Холандия, , Лондонското училище по икономика и политически науки и много други и които са избрали да се върнат в България, за да споделят натрупания опит, като приложат знанията си и нови бизнес модели и решения. Голяма част от тях са проводници на иновации за нашето общество и заемат лидерски позиции, като ПР мениджър на Европейския парламент, собственик на маркетинг агенция, основател на фондация с благородни и социални каузи, основател на международни проекти за млади творци със седалище в България и много други.

  След изявите си в София, изложбата „Образование за успешна кариера“ ще продължи своята обиколка, като вероятно ще посети други локации и градове, като Варна, Бургас, Пловдив. 

  Тя е по идея и с партньорството на инициативата „Кариера в България. Защо не?“, онлайн медията за положителните новини в България „Успелите“ и консултантска агенция за образование в чужбина ЕДЛАНТА. 

  Изложбата се осъществява и с любезното съдействие на Столична община.

  Тематично свързана е и с предстоящото на 8-ми и 9-ти октомври в столицата изложение за висше образование в чужбина „Европейско образование“, с участието на над 50 европейски университета и организирано от консултантска агенция ЕДЛАНТА.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top