fbpx
Начало » България » 26 фирми участват в кариерен форум в Бургас

26 фирми участват в кариерен форум в Бургас

  • netpro
  • 30 мар. 2015
  •  Коментарите са изключени за 26 фирми участват в кариерен форум в Бургас
Burgaski-svoboden-universitet

На 1 април 2015 г., от 10:00 ч., в Бургаски свободен университет, ще бъде даден стартът на седмото бургаско издание на най-големия форум за студентски стаж и кариера в страната – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2015. Бургаското издание на форума ще бъде открито от Димитър Николов – Кмет на град Бургас; Севдалина Турманова – Зам. обл. управител на област Бургас; проф. д-р Милен Балтов – Зам. Ректор на Бургаски свободен университет; Елеонора Тодорова – Мениджър „Събития“ в JobTiger и Велислав Попов, Мениджър „Обучения и бизнес партньор ЧР“ в Нестле България.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” се организира от JobTiger и се провежда в седем университетски града – София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас. Най-голямата компания за храни и напитки в страната, Нестле България, e генерален спонсор на инициативата за 12-та поредна година. Както винаги, участието на студентите и младите специалисти в „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ е безплатно.

И тази година, по време на форума, е организирана семинарна програма в градовете София, Варна, Пловдив и Свищов. Студентите и младите хора ще имат възможност да посетят и щандовете на JobTiger и Нестле България. На тях ще присъстват специалистите по подбор на персонал в двете компании, които ще провеждат безплатни кариерни консултации на посетителите. JobTiger е подготвила и други полезни и приятни изживявания за посетителите на форума. Нестле България от своя страна ще предостави възможност на младите хора да научат тънкостите около оформянето на CV при кандидатстване за работа. Компанията ще осигури щанд, наречен CVClinic, където студентите ще могат да разберат какво трябва да съдържа тяхната автобиография, какво е препоръчително да се спомене на интервю за работа и какво – не.

По традиция, форумът е придружен от предварителни специализирани „работилници” (уъркшопи), провеждани в различни университети в страната, непосредствено преди старта на събитието. Там студентите имат възможност да се запознаят в детайли с подготовката на автобиография и мотивационно писмо, да получат важни съвети за поведението си по време на интервю за работа, както и да получат кратка предварителна информация за фирмите, които участват в „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top