fbpx
Начало » България » 152 кандидат-директори на изпит пред МОН

152 кандидат-директори на изпит пред МОН

  • netpro
  • 19 юли 2016
  •  Коментарите са изключени за 152 кандидат-директори на изпит пред МОН
headmaster-exam

  Първият етап от конкурса за длъжността „директор“ на общински и държавни училища, насрочен за днес, ще се проведе в четири областни града – София, Плевен, Шумен и Хасково. 

  В зала 272 на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ трябва да се явят кандидатите от София-град, София-област, Перник и Благоевград. В Медицинския университет в Плевен – зала „Асклепий“ и зала „Авицена“ ще се проведе тестът за кандидатите от Плевен, Габрово, Ловеч, Враца, Монтана и Видин.  

  В Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ ще пишат кандидатите за директори на училища от областите Велико Търново, Русе, Разград, Силистра, Добрич, Варна, Шумен и Търговище. 

  В Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС- Хасково, ще бъде тестът за кандидатите от областите Пазарджик, Пловдив, Сливен, Бургас, Ямбол, Хасково, Кърджали и Смолян. 

  Писменият изпит за кандидатите ще започне в 11 часа. Интервютата с кандидатите, издържали писмения изпит, ще се проведат по график в София, в периода от 21 юли до 29 юли. На 2 юни бяха обявени конкурси за длъжността „директор“ на държавно и общинско училище в общо 152 училища. Документи за участие в конкурса са подали 479 души.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top