fbpx
Начало » Бакалавър » 11 причини да следвате в Университета Мидълсекс

11 причини да следвате в Университета Мидълсекс

  • netpro
  • 15 апр. 2016
  •  Коментарите са изключени за 11 причини да следвате в Университета Мидълсекс
middlesex university

Знаете ли, че от септември 2016г. студенти от Европейския съюз могат да кандидатстват за заеми за магистърски степени във Великобритания? Вълнуващо, нали? С тези заеми много студенти, които досега нямаха възможност, вече могат да учат в град като Лондон!

Ние от Университета Мидълсекс в Лондон сме изключителни щастливи от този нов проект и ще се радваме да обмислите обучение при нас, особено сега, когато пред вас има още един път към мечтаното британско образование!

Университетът Мидълсекс е център от световна класа за образование, проучвания и наука с повече от 130 години история. За да стигнем дотук, ние непрекъснато се променямe и развиваме. Благодарение на познанията, опита и активната ангажираност на експертните ни преподаватели тук ще получите иновативно и вдъхновяващо образование.

Като студент в  Мидълсекс ще бъдете част от енергична студентска среда от талантливи и амбициозни млади хора. Мисията на нашия екип е да предостави висококачествено обучение, придържайки се до тенденциите на пазара. Стремим се да помогнем на студентите да развиват личностните и академичните си умения, както и да ги подготвим за конкурентната работна среда. При нас идват студенти от целия свят: една трета от тях са от места извън Великобритания.

Голяма част от преподавателите също са чужденци. Това създава разнообразна учебна среда, която ще ви даде международни познания, различни възгледи и културни разбирания, от които се нуждаете, за да бъдете конкуретноспособни на глобалния пазар. Освен в Лондон университетът има кампуси в Дубай, Мавриций и Малта. Международният ни досег не се изчерпва с държавите, в които студентите ни имат шанса да учат. Университетът разполага с мрежа от партньорства с престижни висши училища от целия свят. Той е и първият британски университет, получил най-висок рейтинг за съвместно взаимодействие в глобален аспект от Агенцията за осигуряване на качеството.

Причини да изберете Универитета Мидълсекс:

1. Наскоро открит кампус на стойност 200 милиона, разположен в безопасен район в Северен Лондон

2. Възможностите за настаняване са близо до кампуса

3. Отлично и постоянно съдействие на студентите от кандидатстването до дипломирането им

4. Отдаденост в намирането на работа на студентите

5. Разнообразна студентска среда с една трета студенти извън Великобритания

6. Разположен в Лондон – един от най-големите бизнес и културни центрове в Европа

7. Страхотни социални и спортни възможности в множество клубове, събития и екскурзии

8. Достъпни такси за обучение и разходи за живот

9. Качествен академичен екип с практически познания и международен опит

10. Възможности за стаж в Лондон

11. Международно признато образование, акредитирано от редица професионални институции

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top