fbpx
Начало » България » Хиляди в Пловдив станаха част от най-незабравимата музикална емоция това лято

Хиляди в Пловдив станаха част от най-незабравимата музикална емоция това лято

  • netpro
  • 08 юни 2017
  •  Коментарите са изключени за Хиляди в Пловдив станаха част от най-незабравимата музикална емоция това лято
CCTVHET-MihaelaFileva Pavell 2

Вчера на площад „Централен“ в Пловдив едни от най-популярните музикални звезди у нас дадоха старт на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017. Градът под тепетата събра хиляди развълнувани фенове, които пяха заедно с любимите си изпълнители. Pavell & Venci Venc’ представиха новата си песен в колаборация с Пламен и Иво и Дара „Няма да си тръгнеш с друг“. Парчето обещава да е новият летен хит, който само след първото си представяне пред публика, успя да завладее с ритъма си.

Специалният гост за Пловдив беше Поли Генова, която взриви събралата се публика с едни от най-големите си хитове. Целият площад припяваше заедно с нея „О, дай ми любовта“, а танците и доброто настроение не спряха по време на цялото шоу.

Балет Nova,DJ Doncho, Venzy, Пламен и Иво, Поли Генова, Михаела Маринова, СкандаУ, DARA, Михаела Филева Pavell & Venci Venc’, Тита и Криско не спряха да се забавляват, да се снимат с феновете си и да им благодарят за подкрепата в дъждовния ден. Дори времето беше на тяхна страна, защото дъждът, който преваля за кратко, бе символичен и обещаващ много успехи и незабравими изживявания по време на предстоящото турне. 

Следващият концерт Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017 е на 20 юни в Стара Загора, където се очакват още изненади за всички фенове на добрата музика. Актуална информация за датите и локациите на концертите, можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice of Summer Tour.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top