fbpx
Начало » Любопитно » Стартира вторият сезон на кулинарна академия „Изпечи с любов“

Стартира вторият сезон на кулинарна академия „Изпечи с любов“

  • Ana Avtova
  • 22 ян. 2018
  •  Коментарите са изключени за Стартира вторият сезон на кулинарна академия „Изпечи с любов“

В рамките на 3 месеца най-популярната марка брашно в България – „София Мел“ организира кулинарна академия в 3 града. Курсовете дават възможност на любители пекари и сладкари от цялата страна да научат основни похвати в приготвянето на печива

През изминалия уикенд „София Мел“ даде началото на втория сезон на Академия „Изпечи с любов” в столицата. Под ръководството на шеф Виктор Светославов, близо 80 участници се учиха на традиционни похвати в пекарството. Курсовете се проведоха в HRC Culinary Academy, където гостите се научиха как да замесят, украсят и изпекат солени и сладки печива.

Тази година курсовете, насочени към любители пекари и сладкари, ще се проведат в 4 града – в София, във Варна, в Плевен и в Пловдив, в рамките на 3 месеца. „Щастливи сме, че през настоящия втори сезон на Академия „Изпечи с любов“ имаме възможността да разширим нейния обхват в още три града. Това стана реалност, благодарение на силната ни мотивация да отговорим на високия интерес от страна на нашите потребители, за което им благодарим сърдечно. Разбира се, изказваме благодарност към партньорите ни за тяхната подкрепа в амбициозното ни начинание.“, каза Илия Великов, управляващ директор на „София Мел“.

И тази година кампанията дава възможност на участниците да превърнат в забавление приготвянето на традиционен хляб или домашни сладки и обръща внимание върху значимостта от създаване на добра хранителна култура и използването на качествени продукти в ежедневието. По традиция, на всяко едно от събитията, специален лектор ще предаде тънкостите в приготвянето на своите любими рецепти. Участниците ще научат за какво се използват различните типове брашна, за какви печива е подходящ всеки от тях, както и много други полезни съвети.

Предстоящите курсове са във Варна на 10 и 11 февруари, в Плевен на 24 и 25 февруари, в Пловдив на 10 и 11 март и отново в София на 24 и 25 март. Всеки, който желае да участва в Академията има възможност свободно да се регистрира за участие в предстоящите курсове. Кандидатите трябва да отговарят на условията и правилата, които са публикувани на www.sofiamel.bg/academy.

Вторият сезон на Академия „Изпечи с любов“ протича със съдействието на Dr. Oetker, Олинеза, Olympus и Сладея.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top